Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İhtiyaç fazlası tekstil ürünleri, giysi kumbarasına!

Yatağan Belediyesi, ihtiyaç fazlası tekstil ürünlerinin toplanması için ilçenin birçok noktasına giysi kumbaraları yerleştirdi.

İhtiyaç fazlası tekstil ürünleri, giysi kumbarasına!
  • 24 August 2022, Wednesday 11:38

Yatağan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen Sıfır Atık Projesi kapsamında Yatağan'ın belli noktalarına ihtiyaç fazlası giysi ve ayakkabıların konulması için giysi kumbaraları yerleştirildi.
Kullanılmayan veya eskiyen giysi, ayakkabı, perde, çanta ve oyuncak gibi tekstil ürünleri toplanarak yeniden kullanımı ve geri dönüşümü ile çevrenin korunması ve sürdürülebilir ekonominin desteklenmesi hedefleniyor.
Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu kapsamda ilçemize yerleştirilen atık giysi ve ayakkabı toplama konteynerlerine sadece kullanılmayan ve eskiyen tekstil ürünlerinin atılması evsel veya ambalaj atıklarının atılmaması projenin başarıya ulaşması ve sağlıklı bir toplama sisteminin oluşturulması adına oldukça önem oluşturuyor.
Giysi kumbaralarında biriken tekstil ürünleri, belediyemizin anlaşmalı olduğu lisanslı firmanın ekipleri tarafından toplanarak, geri dönüşümü sağlanacak" diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis