İYİ PARTİ YENİ YÖNETİMİNİ TANITTI

İyi Parti Milas İlçe Teşkilatı Pazartesi günü saat 14.00’da ilçe binasında düzenlemiş olduğu basın toplantısıyla yeni oluşturulan yönetimini basına tanıttı.

İYİ PARTİ YENİ YÖNETİMİNİ TANITTI

İyi Parti Milas ilçe Teşkilatındaki bazı yönetim kurulu üyelerinin 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde Belediye Millet İttifakının Meclis üyesi adayı olmak için yönetimden ve partilerinden istifa etmeleri üzerine boşalan yönetim kuruluna yeni atamalar yapıldı. Oluşan yeni yönetim, İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıyla basına ve kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıda ilk konuşmayı yapan İlçe Başkan Yardımcısı ve basın sözcüsü Aşkın Kılınç toplantının amacını kısaca ifade ettikten sonra sözü İlçe Başkanı Ahmet Yanıkoğlu’na bıraktı.

Yanıkoğlu yerel seçimlerden sonra boşalan yönetim kurulu üyeliklerine yapılan atamaları değerlendirdiği konuşmasında, Yönetimin toplumun her kesimini temsil edecek şekilde oluşturulmasına azami dikkat ettiklerini belirterek, seslerini halka duyuran basın kuruluşları ve basın mensuplarına teşekkür etti.

Daha sonra söz alan İyi Parti’nin Milas’taki kurucu başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çayırlı, 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirdiği konuşmasında ittifak yaptıkları CHP’li arkadaşlarıyla uyumlu bir çalışma yaptıklarını, Parlamenter yönetim sisteminin geriye getirilmesine kadar yerelde ve genelde bu ittifakların devam etmesi gerektiğini vurguladığı konuşmasında ittifak yapmanın öneminin son seçimlerde ilçemizde ve İstanbul’da görüldüğünü belirtti. Çayırlı sözlerini “her konuda fikir birliği ve uyum içerisinde çalıştığımız CHP’li dostlarımıza ve arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” diyerek tamamladı. Çayırlı ayrıca bu güne kadar olmayan Kadın Kolları ve Gençlik kollarının da oluşturulduğunu ve yönetim oluşturma çalışmalarının henüz devam ettiğini, önümüzdeki süreçte Kadın kolları ve Gençlik Kollarını da basına ve kamuoyuna tanıtacaklarını söyledi.

Son olarak Söz alan Yönetim Kurulu Üyesi Kasım Özkan da Yönetim Kurulu Üyelerini tanıttı.

Yapılan atamalardan sonra İYİ Parti Milas İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu.

İlçe Başkanı: AHMET Yanıkoğlu,

İlçe Başkan vekili ve Başkan Yardımcıları: Can Helvacıoğlu, Aşkın Kılınç, Kasım Özkan

Başkan Yardımcıları: Ayşe Tavaslı, Serbülent Anıl, Levent Tavaslı, Hidayet Kabaçam, İsmail Doğruyol, Zafer Korucu, Asım Büyüktiryaki, Mustafa Güçlü

İlçe Sekreteri: Yadigâr Ölmez

 İlçe Sekreter Yardımcıları: Ural Çevik, Beyhan Kaçar

Sayman: Volkan Yalçınkaya

Yönetim Kurulu Üyeleri: Vural Bulut, Erdal Kozak, Sultan Acar, Akşit Özler, Gürsel Yüksel, Erol Telef, Hasan Sürek, Erol Aktay, Ali Karaağaç, Derinkurt Peker, Muzaffer Kocakaya, Mustafa Hüsmen, Aytekin Yılmaz, Mümtaz Asmalı, Yılmaz Avcı.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık