Kaymakam Arslan, Kapıkırı Mahallesi’ni ziyaret etti

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

Kaymakam Arslan, Kapıkırı Mahallesi’ni ziyaret etti

Milas Kaymakamı Eren Arslan, mahalle ziyaretleri programı kapsamında geçen hafta kurum müdürleriyle birlikte Kapıkırı Mahallesini ziyaret etti.

Kapıkırı Mahallesi ziyaretinde Kaymakam Arslan’a; İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, İlçe Müftüsü Ali Saim Doğru, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Eşref Arslan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Ergün Kırova, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tarık Çubukçuoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran, Aydem İlçe Müessese Müdürü Atilla Uzunoğulları, Bafa Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Ufuk Alagöz ve Kaymakamlık çalışanları eşlik etti.

Mahalle girişinde Muhtar ve vatandaşlar tarafından karşılanan Kaymakam Arslan, mahalle kahvehanesine geçerek kendilerini bekleyen vatandaşlarla sohbet etti.

Kurum amirlerinden ve mahalle muhtarından mahalle ile ilgili bilgi aldıktan sonra bir konuşma yapan Kaymakam Arslan, “Bugün aranızda bulunduğum için mutluyum. Milas’ta göreve başlayalı 2,5 ay oldu. Zaman buldukça mahallelerimizi tanımak, vatandaşlarımızın sorunlarını mahallinde dinlemek, incelemelerde bulunmak, yaşlı, engelli, hasta, yatağa bağımlı gibi dezavantajlı vatandaşları hanesinde ziyaret etmek amacıyla, kırsal mahallelerimizin sorunlarının muhatabı kurumlarımızın amirleri ile beraber ziyaret ediyorum. Bu amaçla mahallenizdeyim. Sizleri dinlemek, sizleri ve bölgenizi tanımak istiyorum. Bizi misafir ettiğiniz için Mahalle Muhtarımız Necmettin Mekeci ve sizlere çok teşekkür ederim. Talepte bulunabileceğiniz bütün kurum amirleri burada. Sorunlarınızı iletebilirsiniz, ben sorunlarınızla bizzat ilgilenerek ilgili kurumları talimatlandıracağım. Mahalleniz; Herakleia Antik Kenti, antik çağda Latmos Dağları olarak bilinen Beşparmak dağları, Latmos veya Latmia Antik kenti, 8000 yıllık kaya resimleri, Yediler Manastırı ve Helenistik çağa ait birçok tarihi kalıntı ile iç içe geçmiş durumdadır. Bafa Gölü Tabiat Alanı içinde yer alıyorsunuz. Bu nedenlerle son yıllarda turizmden de pay almaya başladınız. Burada zeytincilik, balcılık, büyük baş hayvancılık ve göl balıkçılığı gibi önemli ekonomik faaliyetler var. Ancak bölgenin arkeolojik sit alanı, doğal sit alanı ve tabiat alanı olması nedeniyle alt yapı ihtiyaçlarınızın giderilmesi zaman alıyor” dedi.

Kaymakam Arslan, vatandaşlardan gelen, mahalle içi yolların iyileştirilmesi talebi ile ilgili, konuyu ilgili kurumla görüşerek takipçisi olacağını söyledi.

Kaymakam Arslan, daha sonra 86 yaşındaki diyaliz hastası Ayşe Dudu Aslan ve 93 yaşındaki Mehmet Zeybek adlı vatandaşları ziyaret ederek sohbet etti, sorunlarını, isteklerini dinledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık