Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Köpeklerin saldırdığı kadın yaralandı

Milas'ta Aydınlıkevler Mahallesi’nde başıboş 7 köpek, 57 yaşındaki kadına saldırdı. Hastanede tedavi altına alınan kadına çok sayıda dikiş atıldı. Isırılmaya ve düşmeye bağlı nedenlerle yaralanan kadının hastanedeki tedavisi sürüyor.

Köpeklerin saldırdığı kadın yaralandı

Misafir olarak geldiği Aydınlıkevler Mahallesi Gülistan Sokak'ta yürüyen 57 yaşındaki Ayşe İnce, başıboş köpeklerin hedefi oldu. 7 köpeğin hedefi olan İnce, köpeklerin bir anda saldırmaları üzerine büyük şok yaşadı. İnce’yi çevredeki vatandaşlar kurtardı. 

Köpek saldırısı sonrası İnce, vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralandı. Bacağına ve koluna çok sayıda dikiş atılan İnce’nin, düşmeye bağlı nedenlerle başında da şişlikler ve ağrı oluştu. Milas Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde tedavi alına alınan mağdur kadın, “Yanımda torunum da olabilirdi. Bu başıboş köpeklere acilen çözüm bulunması gerekiyor. Ben de bir hayvanseverim ancak bu yaşadığım olayı ömrümün sonuna kadar unutamayacağım. Yetkililerden bu duruma çözüm bekliyoruz.” dedi.
 

BÖLGEDEKİ İLK OLAY DEĞİL…

Öte yandan Milas’ın Erdal Çerçi Caddesi ve çevresinde kümelenen sahipsiz sokak köpekleri, uzun yıllardır bölge halkına korku salıyor. 2021 yılında yaşanan olayda, yoldan yürüyen bir kişiye köpekler saldırmış, talihsiz adam kolundan ameliyat olmuştu. 2019 yılında ise gazetemizin uyarısından haftalar sonra bölgedeki köpekler bir motosiklet sürücüsüne saldırmış, kazada 1 kişi yaralanmıştı. Gazetecilere açıklama yapan bölge sakinleri ise, basına yansımayan çok sayıda köpek saldırısı yaşandığını belirterek, “Bir gün mutlaka ya bir köpek saldırısı ya da park halindeki araçların neden olduğu bir kaza ile Milas, ana haber bültenlerine konu olacak.” diyerek durumun aciliyetini dile getirmişti.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis