Mart kapıdan baktırdı. Yüksek yerlerde yoğun kar yağışı..

Bugün sabah kalktığımızda, Milas’ı çevreleyen karlarda yoğun bir kar örtüsü olduğu görüldü ve Milas’ta da kar soğuğu yaşandı. Önceki gece, Muğla’nın yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı görüldü. Pek çok yol ulaşıma kapanırken, Menteşe, Ula ve Kavaklıdere’nin bazı mahallelerinde okullara kar tatili uygulandı.

Mart kapıdan baktırdı. Yüksek yerlerde yoğun kar yağışı..
  • 03 March 2022, Thursday 13:18

Menteşe’nin yüksek kesimdeki mahallelerinde etkili olan kar yağışının ardından belediye ekipleri 3 greyder 6 kepçe ve personeliyle kar küreme ve yol açma çalışması yaparak yoğun bir mesai harcadılar.
Menteşe Belediyesi karla mücadele ekipleri kar yağışının etkili olduğu Yılanlı bölgesi Özlüce, Şenyayla, Dokuzçam, Çavdar, Fadıl, Sungur ve Çatak Mahallerinde gece boyunca mesai harcayarak bölgedeki yolları ulaşıma açtılar. Belediye ekipleri Yemişendere, Kozağaç, Gazeller, Muratlar ve Yörükoğlu mahallelerinde de sabahın ilk ışıklarına kadar yol açma ve kar küreme çalışmalarında bulundular. Çırpı ve Kıran mahallelerinde ise yol açma ve kar küreme çalışmaları devam ediyor.
Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş zor bir kış geçirdiğimizi belirterek karla mücadele çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi: “Menteşe Belediyesi olarak tüm ekiplerimiz sahada görevlerinin başında. Özellikle Yılanlı Bölgesinin yüksek kesimlerinde oluşan kar yoğunluğunun ardından yolları açık tutmak ve güvenli hale getirebilmek için ekiplerimiz vardiyalı olarak çalışıyorlar. Kırsal mahallelerimizde etkili olan kar yağışı ile birlikte sahadaki ekiplerimiz, vatandaşlarımızın ulaşım zorluğu ile karşılaşmamaları için çalışmalarını dün geceden bu yana sürdürüyor. Herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşılmaması için tüm birimlerimiz ile hazırız.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık