Menteşli muhtarın faaliyetleri göz dolduruyor

2014 yılında seçilen Menteş Mahalle Muhtarı Bayram Arıcı, göreve gelişinin yıldönümünde gazetecilerle buluştu. Arıcı, vatandaşların yaşadığı sorunlara ve çözümlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Menteşli muhtarın faaliyetleri göz dolduruyor
  • 29 February 2020, Saturday 12:50

Menteş Mahalle Muhtarı Bayram Arıcı ve Aza Öner Saygı’nın katıldığı basın toplantısı, Cafe Mola’da gerçekleştirildi. 7 yıldır görev başında olduğunu belirten Muhtar Arıcı, bu süre zarfında çok sayıda etkinlik ve şenlik organizasyonu gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu şenliklerin yanı sıra 2 de gezi organizasyonu yaptıklarını belirten Arıcı, gezilerin Çanakkale, Ankara, Kapadokya ve Batum ile devam edeceğini ifade etti.
Menteş Mahallesi’nin daha da güzelleşmesi için sürekli Milas Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Kaymakamlık ve çeşitli kurumlarla iletişim halinde olduğunun altını çizen Arıcı, “Bugün itibariyle Menteş’i Milas-Yatağan Karayolu’na bağlayan dönel kavşağımızın bir an önce yapılması için çaba gösteriyoruz. Bizim için çok önemli orası. İnşallah bu yıl yapılmasını bekliyoruz. Tabi bu bütçe meselesi.” dedi.
Menteş Mahallesi’nin son yıllarda diğer kırsal mahallelerin aksine göç aldığını ifade eden Arıcı, “Gerek nüfus, gerek yatırım bazında mahallemizin sorunlarını çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.
MAHALLESİ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR
Çalışkan muhtar Bayram Arıcı’nın, benzerine az rastlanır uygulamaları bulunuyor. “Kahvesi muhtardan, ikramı ev sahibinden” adını verdiği projesiyle mahalle halkını ziyaret eden muhtar Arıcı, sorunlarını dinlediği mahalleliye ilk olarak kahve hediye ediyor. Kahvelerin pişmesinin ardından Arıcı, komşularının şikayet ve tavsiyelerini dinliyor. 2020 yılında hedefinin 100 hane halkını ziyaret etmek olduğunu ifade eden Arıcı, şimdiden 20 haneye ulaşmış.
Muhtar Arıcı ayrıca, her yıl yaz ayının sonunda Âşıklarla Zafer Şenliği düzenliyor. Mahallesindeki gençlerle yakından ilgilenen Arıcı, kurulan Menteşspor futbol takımına da ağabeylik yapıyor. Milas’ta görev yapan tüm kamu kurum amirleri, Menteş Mahalle Muhtarı Bayram Arıcı‘nın mahalleye olan talepleri dolayısıyla muhtarı yakından tanıyor.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık