MİLAS BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

2019-2020 Eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle, Milas Belediyesi tarafından  ilkokul,ortaokul ve lise öğrencilerine kırtasiye yardımı yapıldı.

MİLAS BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

Milas Belediyesi daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda, okula başlayan öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından belirlenen dar gelirli ailelerin öğrencilerine yapılan yardım, velilere rahat nefes aldırdı. Kalemlik, resim defteri, çizgili defter, kareli defter, kurşun kalem, kırmızı kalem, cetvel, kalemtıraş ve silginin yanı sıra okul çantaları, öğrencilere eğitim yılının başında teslim ediliyor.

Çocuklarımız için eğitimin her alanında yardımlara devam etmekte kararlıyız diyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ; “Belediye olarak eğitime her türlü desteği vermeye gayret gösteriyoruz. Okullarımızın ihtiyaçlarını gidermenin yanında, öğrencilerimiz için sosyal ve kültürel hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızı önemsiyoruz,çünkü bu ülkenin kalkınması,ilerlemesi ve çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması ancak eğitimli bireylerin çoğalmasıyla mümkün olacaktır”ifadelerini kullandı.

Yeni Eğitim-Öğretim yılı hayırlı olsun

Başkan Tokat son olarak; “Yeni eğitim-öğretim yılı tüm çocuklarımıza, gençlerimize, eğitimcilerimize ve velilerimize hayırlı uğurlu olsun. Bu eğitim öğretim yılında da hedeflerinizi yakalamak için başarılı çalışmalarınızın artarak devam edeceği umuduyla; 2019-2020 eğitim öğretim yılının başarı dolu bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık