Yeni Eğitim Öğretim Yılının Başlaması Nedeniyle Muhammet Tokat’ın Mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle yayınladığı mesajda şunları belirtti:

Yeni Eğitim Öğretim Yılının Başlaması Nedeniyle  Muhammet Tokat’ın Mesajı

“Eğitim camiasının değerli mensupları ve sevgili öğrencilerimiz, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Döneminizi kutluyor, yeni eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini temenni ediyorum.

Değerli öğretmenlerimiz; öğrencilerimizi çağın gelişmelerini takip edebilen, bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanabilen, sağlıklı, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür, çağdaş bireyler olarak yetiştirmek sizlerin asli görevidir. Bu görevi heyecanla, başarıyla yerine getireceğinize inancım tamdır.

Mustafa Kemal Atatürk’ün de belirttiği gibi, “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz” sözünü de şiar edinerek, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi’nin öncelikle öğretmenlerimize, idarecilerimize, eğitim çalışanlarımıza, öğrencilerimize ve kıymetli ailelerimize başarılı geçmesini temenni eder; sevgi ve saygı dileklerimi sunarım.”

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık