Milas protokolü bayramlaştı…

Milas Kaymakamlığı tarafından her yıl olduğu gibi bu Ramazan Bayramı için de resmi bayramlaşma töreni düzenlendi. Kaymakam Arslan resmi bayramlaşmada yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliklerin pekiştiği dini bayramlardaki sürecin, ülkemiz ve milletimiz için her daim devam etmesi temennisinde bulundu.

Milas protokolü bayramlaştı…

Milas Belediye Toplantı ve Düğün Salonu’nda düzenlenen resmi bayramlaşma törenine; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İlçe Garnizon Komutan V. Hv. Tabip Binbaşı Serkan Sorkaç, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Çöllüoğlu ve Mehmet Çayırlı, AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Ahmet Yanıkoğlu, MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hayrettin Fidan,  İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, resmi kurum amirleri, Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban, Milas Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Çoban ve bazı mahalle muhtarı katıldı.

Milas Kaymakamı Eren Arslan bayramlaşmada, katılımcıların bayramını kutlayarak; “Bugün burada bulunlar başta olmak üzere tüm halkımızın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum. Dileğimiz, temennimiz odur ki, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, güzel alışkanlıklar kazandığımız dini bayramlardaki süreç, ülkemiz ve aziz milletimiz için her daim devam eder” dedi.

Kaymakam Arslan’ın konuşmasının ardından resmi bayramlaşma törenine katılan protokol ve siyasi parti temsilcileri, oda ve derneklerin yöneticileri sırasıyla; Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü, M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, İlçe Jandarma Komutanlığı, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Milas İtfaiye Grup Amirliği personelini ziyaret ederek bayramlaştıktan sonra 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde görev başında olan personel ile hastanede yatarak tedavi gören vatandaşlarla bayramlaştılar.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık