Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Ülkü Ocağı’ndan geleneksel iftar programı…

Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı tarafından her yıl Ramazan ayında gerçekleştirilen ve Ocak Başkanı Hayrettin Gönül ile geleneksel hale dönüşen iftar programı nedeniyle, önceki gün akşam bir kez daha ocak sofrası kuruldu.

Milas Ülkü Ocağı’ndan geleneksel iftar programı…

Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’na ait hizmet binasında gerçekleşen iftar programına; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Sekreteri Hasan Kocabıyık, İlçe Gençlik ve Spor Müdür V. Durmuş Tayfun Uslu, MHP Milas eski ilçe başkanlarından Mimar Cengiz Özkaya, Murat Yıldırım, eski ilçe yönetim kurulu üyeleri, mevcut Belediye Meclis Üyesi Veteriner Mevlüt Kiriş, Sakarya Ortaokulu Müdürü İbrahim Şahin, İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Mevlüt Korkmaz, Vakıf Başkanı Hayrettin Gönül ve vakıf gönüllülerinin yanı sıra davetliler katıldı.

Akşam ezanının okunmasıyla birlikte yapılan iftarın ardından dua ile noktalanan iftar programında, katılanlara teşekkür eden Vakıf Başkanı Hayrettin Gönül; “Öncelikle Yüce Rabbim tuttuğunuz oruçları ve yaptığınız ibadetleri kabul eylesin. Hepimize nice Ramazan aylarını görmeyi nasip eylesin.

Sonuna yaklaştığımız bu Mübarek ay, bayramla bir kat daha güzelleşecek ve tüm inananlar bayram sevincini yaşayacaklar. Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak tüm İslam Âlemi’nin şimdiden Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; dargınlıkların, küskünlüklerin, ayrılıkların son bulacağı, mutlu, sağlıklı, huzur içinde bir bayram geçirmelerini temenni ediyoruz.

Bugün bizleri kırmadınız, açtığımız sofrada ekmeğimizi bizimle paylaştınız. Sonuna kadar açtığımız bu gönül kapısından içeriye girdiniz ve mutluluğumuza, sevincimize ortak oldunuz. Geleneksel hale getirdiğimiz bu iftar sofraları İnşallah bundan sonraki Ramazan aylarında daha da kalabalıklaşır, aramızda kurduğumuz bu gönül köprüsü daha büyür” diyerek, tüm katılımcılara hoş geldiniz dedi.

Vakıf Başkanı Gönül’ün konuşmasının ardından iftara katılanlar, içilen çaylarla birlikte bir süre sohbet ettiler.

 

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis