Milas Ziraat Odası Başkanı mazbatasını aldı

10 Şubat Cuma günü 28’inci Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştiren Milas Ziraat Odası’nda 129 delegenin 67 oyunu alarak başkan olan Kahraman Akar,  İlçe Seçim Kurulu’nda mazbatasını aldı.

Milas Ziraat Odası Başkanı mazbatasını aldı

67 çiftçinin oyunu alarak Milas Ziraat Odası Başkanı seçilen Kahraman Akar, bugün İlçe Seçim Kurulu Müdürü Gündüz Polat’tan mazbatasını aldı. Akar, seçimde görev alan ve seçimlerin şeffaf bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan kurum personeline teşekkür etti.

Kahraman Akar daha sonra yönetim kurulu ile birlikte Ziraat Odası Binasına geçti. Akar’ı burada eski başkan İsmail Atıcı karşıladı.

YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Milas Ziraat Odası yeni dönemin ilk meclis toplantısını Kahraman Akar başkanlığında gerçekleştirdi.

Mazbatasını alarak başkanlık görevine başlayan Akar, bir önceki Başkan İsmail Atıcı ve ekibine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

İsmail Atıcı, her zaman yanında ve destek olacaklarını söyledi. Eski ve yeni başkan birbirlerine çiçek vererek, devir teslim törenini tamamladılar.

Seçimlerin ardından meclisi oluşturan isimler arasından MİZO yönetimi belirlendi.

Yönetim; Kahraman Akar, Abdullah Coşkun Yıldız, Soner Korkmaz, Mehmet Çakıcı, Ferit Korkmaz, Turgut Belen, Ergün Turgut’tan oluştu.

Meclis toplantısı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasıyla devam etti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık