Olivia İstanbul Zeytinyağı Fuar ve Ulusal Zirvesi sona erdi

3 / 5 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen Olivia İstanbul Zeytinyağı Fuar ve Ulusal Zirvesi'nde Türkiye'nin ilk ve tek coğrafi işaretli zeytinyağı olan Milas zeytinyağı başarıyla tanıtıldı. Fuarda açtığı stantta Milas Ticaret ve Sanayi Odası tarafından coğrafi işaretli Milas zeytinyağları sergilendi.

Olivia İstanbul Zeytinyağı Fuar ve Ulusal Zirvesi sona erdi

            Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke'nin de katılarak destek verdiği Olivia İstanbul Zeytinyağı Fuar ve Ulusal Zirvesinde MİTSO standı tanınmış birçok gazeteciyi de ağırladı. Hürriyet gazetesinin köşe yazarlarından Yalçın Bayer ve ünlü gazeteci Muammer Elveren, Milliyet Gazetesi Köşe Yazarlarından Engin Uğur Ağır, Yeni Gün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Engin Çağlar ile birlikte birçok gazeteci MİTSO standını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve Milaslı zeytinyağı üreticileriyle röportajlar yaptılar.

            MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, MİTSO standını ziyaret eden konuklarına Milas zeytinyağının özelliklerini anlattılar. Milas zeytinyağının Türkiye'nin ilk ve tek AB coğrafi işaretli zeytinyağı olması nedeniyle fuar ziyaretçilerinin ilgisini çekti.

            MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ile Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Soner Çamlıbelen, Hüseyin Aykal, Meclis Üyeleri Özcan Gül, Ferudun Bakçek ve Yasin Erol, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Muğla Başkanı İbrahim Zeybek ve İzmir Milaslılar Derneği Başkanı Baki Öner ile birlikte fuarda stant açan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Aydın Ticaret Odası ve Didim Ticaret Odasının stantlarını ziyaret ederek başarılar dilediler.

            İzmir Olivtech Fuarının ardından Olivia İstanbul Fuarının da Milas zeytinyağının tanıtımı açısından çok başarılı geçtiğini belirten MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, "Her iki fuarda da AB coğrafi işaretli Milas zeytinyağının tanıtımını yaptığımız MİTSO standı çok ilgi gördü. Herkes Türkiye'nin ilk ve tek AB coğrafi işaretine sahip Milas zeytinyağını merak ediyor. Biz de, fuarda yanımızda yer alarak bize büyük destek veren Milas Kaymakamımız Sayın Mustafa Ünver Böke ve MİTSO yönetim kurulu ve meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte standımızı ziyaret edenlere Milas zeytinyağının özelliklerini anlattık. Bize göre İzmir fuarının ardından İstanbul fuarında da el birliğiyle yaptığımız tanıtımlar çok başarılı geçti. Yerli, yabancı pek çok alıcı, standımızda zeytinyağlarını sergileyen üyelerimizle görüşmeler yaptı. Ön bağlantılar gerçekleştirdi" diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık