ÖYMEN’DEN TOKAT’A ZİYARET

Bir dönem Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan yardımcılığı görevini yürüten Onur Öymen, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Milas Belediyesi Meclis üyeleri Av. Gürsel İnce, Cemil Zeybek ve Halil Mutlu da hazır bulundu.

ÖYMEN’DEN TOKAT’A ZİYARET

Atatürkçü Düşünce Derneği Milas Şubesi tarafından Türkiye Cumhuriyetinin tapu senedi Lozan Antlaşması’nın 96’ncı yıldönümünde organize edilen söyleşiye katılmak üzere Milas’a gelen diplomat-siyaset adamı Onur Öymen, Başkan Tokat’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarı diledi.

Başkanlık makam odasında gerçekleşen ziyarette Başkan Tokat, Öymen’e ziyaret için teşekkür ederek Belediye çalışmaları hakkında bilgi aktardı. Türkiye’de mahalle sayısı en fazla olan ilçeler arasında olduklarını dile getiren başkan Tokat; “Büyükşehir yasası sonrası gelirlerimizin büyük kısmını kaybetmemize rağmen mahallelerimize yaptığımız yatırımları sürdürdük. 132 mahallemize aynı hizmeti götürdük. Her ne kadar bu mahallelerimizden kanun gereği emlak vergisi alamasak da yine de hizmetlerimizi aksatmadık” dedi.

Başkan Tokat’ın Milas’a yaptığı hizmetleri yakından takip ettiğini belirten Öymen; “Yeniden Başkan seçilmeniz beni memnun etti. Bu anlamda sizleri kutluyor çalışmalarınızda başarı diliyorum” dedi.

Ziyaret Onur Öymen’in kendi yazdığı kitabı imzalayıp Başkan Tokat’a hediye etmesi sonrası sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık