Pomelon Çocuk Şenlikleri 14-15 Mayıs’ta

Pomelon AVM ve Oyun Bestesi Çocuk Kulübü organizasyonunda hazırlanan Milas Çocuk Şenlikleri Festivali, 14-15 Mayıs tarihlerinde Pomelon AVM Şenlik Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Pomelon Çocuk Şenlikleri 14-15 Mayıs’ta

Pomelon AVM, çocuklar için çok özel bir etkinliği ağırlayacak. İki gün sürecek olan Milas Çocuk Şenlikleri Festivali, 14-15 Mayıs tarihlerinde Pomelon AVM’deki şenlik bölgesinde gerçekleştirilecek.

Pomelon Çocuk Şenlikleri, 14 Mayıs Cumartesi günü şenlik sahnesinde saat 11.00’de 2 yaş üzeri çocuk yogası ile başlayacak. Daha sonra sırasıyla çeşitli konserler, ve bale denemeleri yapılacak. Pazar günü ise, modern dans, zumba, ebru sanatı atölyesi, akıl ve zeka oyunları atölyesi, craft atölyesi gibi etkinlikler gerçekleştirilecek. Atölye etkinliklerine katılmak isteyen çocuk ve ebeveynlerinin etkinlikten 15 dakika önce kayıt yaptırması isteniyor.

Şenlikler kapsamında, 39 başlıkta etkinlikler tamamıyla ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

BİLGİLENDİRİCİ SUNUMLAR DA YAPILACAK

Şenlikte, çocuklar ile ebeveynleri için bilgilendirici söyleşiler ve konuşmalar da yapılacak. Cumartesi günü saat 12.00’de Dil Konuşma Terapisti Aziz Gürel, ‘Çocuklarda görülen dil ve konuşma bozuklukları’, 12.30’da Klinik Psikolog Melis Aytekin, ‘Ebeveyn-çocuk iliişkisinde oyunun önemi’, 15.00’te Dr. Tuna Gül, ‘Tunimu ile ebeveynlik üzerine’ başlıklı konuşmalar gerçekleştirecek.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık