Traktör muayene hizmeti çiftçinin ayağına geldi

Milas Ziraat Odası’nın talebi üzerine TÜVTÜRK, traktörlerin muayenelerinin aksatılmaması amacıyla kırsal mahallelerde Gezici Traktör Muayene İstasyonu hizmeti başlattı. Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı; Ovakışlacık’ta hizmet veren TÜVTÜRK’ün Gezici Traktör Muayene İstasyonu’nu ziyaret ederek çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti. 

Traktör muayene hizmeti çiftçinin ayağına geldi

Milas’ta çiftçilerin talepleri üzerine kurum ve kuruluşlarla işbirliği halinde çalışma yapan Milas Ziraat Odası, tarlalarını sürmeye başlayan ve zamanı kısıtlı olan çiftçilerin traktör muayene hizmeti işlerini aksatmadan yapabilmeleri için geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da TÜVTÜRK’e girişimde bulundu. 

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, geçtiğimiz günlerde Ovakışlacık Muhtarı Erdal Gökhan’ın Gezici Traktör Muayene İstasyonu talebi için TÜVTÜRK’e girişimde bulundu. 

Talebi olumlu karşılayan TÜVTÜRK, Ovakışlacık Mahallesi’ndeki okul bahçesinde Gezici Traktör Muayene İstasyonu ile çiftçilere hizmet verdi. 

Başkan Atıcı, Ovakışlacık MİZO Temsilcisi Halil İbrahim Akar, MİZO’da görevli Yüksek Ziraat Mühendisi Yusuf Ören ve Ovakışlacık Muhtarı Erdal Gökhan ile birlikte TÜVTÜRK’ün Gezici Traktör Muayene İstasyonu’nu ziyaret etti. 

Milaslı çiftçilerin ayağına hizmet getiren uygulamadan Ovakışlacık Mahallesi’ndeki çiftçilerin yanı sıra; Karakuyu, Damlıboğaz, Köşk, Hisarcık, Çandır, İçme mahallelerindeki çiftçilerde yararlandı. 

TÜVTÜRK’ün Gezici Traktör Muayene İstasyonu’ndan yararlanan çiftçiler, ekim-dikim zamanı olması sebebiyle işlerinin çok yoğun olduğunu, traktör ile şehir merkezinde trafiğe çıkmanın da bazı riskleri barındırdığını belirterek, işlemleri kolaylaştıran gezici traktör muayenesi hizmetinde emeği geçen muhtarlıklara, Milas Ziraat Odası’na, TÜVTÜRK yetkililerine ve personeline teşekkür etti.

Milaslı cefakar çiftçilerin gece gündüz, yaz kış demeden üretim için çalıştığını, tüm çiftçilerin her zaman takdiri hak ettiğini belirten Başkanı İsmail Atıcı, muayene hizmetini çiftçinin ayağına getiren ve işlemleri kolaylaştıran TÜVTÜRK yetkililerine teşekkür ederek bu uygulamanın tarlalarını sürmeye başlayan zamanı kısıtlı çiftçiler için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

TÜVTÜRK Gezici Traktör Muayene İstasyonu, 25 Mayıs’ta Selimiye Mahallesi, 28 Haziran’da ise Bafa Mahallesi’nde hizmet verecek.

 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık