TVF 1. Lig sona erdi  

Milas Belediyespor Voleybol takımının ter döktüğü Alpaslan Endüstri Voleybol 1.Ligi sona erdi. Son maçta Aydın Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Milas Belediyespor, 3-0 mağlup oldu. Düzenlenen veda yemeğinde konuşan Başkan Tokat, “Aile sıcaklığı olan bir kulübüz” dedi.

TVF 1. Lig sona erdi  

Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri 1. Lig’de mücadele eden Milas Belediyespor, ligin son maçında Aydın Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Milas Belediye Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanan müsabakanın 1. seti, 17-25, 2. seti 18-25, üçüncü seti ise 20-25 sona erdi. 

Müsabakayı; Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, başkan yardımcıları Halil Mutlu ve Mehmet Ateş, Milas Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda voleybolsever izledi. 

Müsabakanın ardından Milas Belediyespor, ligi 10. sırada tamamladı. Kütahya Belediyespor ile Jeopark Kula Belediyespor TVF 1. Lig’den düştü. Axa Sigorta Efeler Ligi’nden 1. Lig’e düşecek takımlar 26 Mart’ta belli olacak.

VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle önümüzdeki sezonda da yoluna 1. Lig’de devam etmeyi garantileyen takım için maçın tamamlanmasının ardından veda yemeği düzenlendi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yönetim, denetim kurulu üyeleri ve voleybolcuların katılımıyla gerçekleşen veda yemeğinde Başkan Tokat kısa bir sezon değerlendirmesi yaparak, önümüzdeki sezonlarda daha başarılı bir Milas Belediyespor takımı planladıklarını ifade etti.

Yemek öncesinde bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Bu sezon için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Türk voleyboluna en iyi şekilde hizmet etmek isteyen, bu anlamda voleybol camiasında saygın olarak ismini yerleştirmiş bir kulübü yönetmekteyiz. Biz bir aileyiz, iyi günümüzü kötü günümüzü her şeyi en iyi şekilde paylaşabilen aile sıcaklığı olan bir kulübüz” dedi. 

Sezon boyunca emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Başkan Tokat; “Sezon başından itibaren saha içinde mücadele eden oyuncularımız ve teknik heyetimiz başta olmak üzere takımımıza, katkı sunan yönetim, denetim kurulu ve kulüp üyelerimize, maçın başından sonuna kadar her maçta bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, takımımızı yakından takip eden basın mensuplarımıza ve tüm Milaslılara yürekten teşekkür ediyoruz. Gelecek yıl daha iyi bir Milas Belediyespor takımıyla buluşmak dileğiyle” diyerek sözlerini noktaladı.  

Yemeğin tamamlanmasının ardından Başkan Tokat, tüm sporcularla tek tek vedalaştı. Tüm sporculara bu sezon gösterdikleri mücadele için teşekkür eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, voleybolculara spor hayatlarında başarılar diledi.

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık