Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Vatandaş dertli ama!..

İlçemizi Kırcağız Mahallesi başta olmak üzere birçok mahalleye bağlayan, Milas Adliye Binası önünden geçen anayol, Karayolları ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde mıcır (Rotmiks) dökülerek düzeltildi. Beklenen o ki birkaç gün sonra da sıcak asfalt dökülecek ,ancak dökülen mıcırdan kaynaklanan toz, yol üzerindeki esnaf ve konut sahiplerinin şikâyetçi olmasına neden oldu.

Vatandaş dertli ama!..

Karayolları ekipleri tarafından yolun düzeltilmesi amacıyla dökülen mıcırdan kaynaklanan toz, hem yol üzerindeki esnafta, hem de çevredeki konutlarda rahatsızlık yarattı. Konut sahipleri sıcak yaz günlerinde kapı-pencere açamadıklarını, geceleri sıcaktan uyuyamadıklarını dile getirirken, özellikle gıda işi yapan esnaf ise yapılan işin faydadan çok zarar getirdiğini ileri sürüyor.

Esnaf; “Karayollarının yolu düzeltmesi için girişimde bulunması ve devasa makinelerle gelerek çalışması hepimizde memnuniyet yarattı ancak bu yolun çok işlek bir yol olduğunu bildikleri halde Rotmiks döktükten sonra asfaltlama çalışmasına geçmemeleri, en azından süreyi uzatmaları mahallede yaşayan herkesi rahatsız etti. Bu tür işler Avrupa’da çok daha hızlı ve en az rahatsızlık verilerek yapılırken, bizim ülkemizde yapılan hizmet adeta eziyete dönüşüyor.

Sonuçta bizler gıda ürünleri satıyoruz. Sabahtan akşama elimizde bez ile temizlik mi yapalım, müşteriye mi bakalım. Zaten temizlediğimiz de bir işe yaramıyor. Temizlenen yer 5 dakika sonra eski halini alıyor” diyerek tepkilerini dile getiriyor.

Bizden yetkililere duyurması...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis