Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yılbaşında mesai yapan ekiplere ziyaret

Milas’ta görev yapan güvenlik güçleri, sağlık ve itfaiye ekipleri, yeni yılın huzur ve güven içerisinden geçmesi için yılbaşında mesai yaptı. Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Emniyet Müdürü Erman Akkaya ve Milas Jandarma Komutanı Yarbay Hayrettin Fidan; yeni yılda mesai yapan güvenlik güçlerini, sağlık ekiplerini ve hastanede şifa bekleyen vatandaşları ziyaret etti.

Yılbaşında mesai yapan ekiplere ziyaret

Milas’ta yeni yılda mesai yapan güvenlik güçleri, sağlık çalışanları ve itfaiye ekipleri; vatandaşların 2020’ye huzur içerisinde girmesini sağladı.
Milas Kaymakamı Eren Arslan; Milas Emniyet Müdürü Erman Akkaya ve Milas Jandarma Komutanı Yarbay Hayrettin Fidan ile birlikte yılbaşında mesai yapan güvenlik güçlerini, sağlık çalışanlarını ziyaret etti.
Güvenlik güçlerinin kontrol noktalarındaki çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Arslan, güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı.
Halkın can ve mal güvenliği, huzuru için 7/24 mesai yapan güvenlik güçlerini gösterdikleri gayretlerden ötürü tebrik eden Kaymakam Arslan, yılbaşı ziyareti kapsamında 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.
Hastane çalışanlarından bilgi aldıktan sonra hastalarla tek tek konuşarak geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Arslan, hastane çalışanlarının da yeni yılını kutlayarak, “Milas 75. Yıl Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastanede şifa bekleyen vatandaşlarımıza ve halkımızın sağlığı için vazife başında olan mesai arkadaşlarımıza sağlıklı bir yıl geçirmelerini diledik. Bugün dünyaya gelen Nisa kızımızın ailesini tebrik ettik. Ömrü bereketli, bahtı açık olsun... Sağlıkla, birlik ve beraberlik içinde yıllarımız olsun inşallah... Halkımızın huzur ve güvenliği için her daim vazife başında olan güvenlik güçlerimizi ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledik. Rabbim güç, kuvvet versin.” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis