​​​​​​​2-0’dan 2-2’ye getirdiler

​​​​​​​Muğla Süper Amatör Lig play-off maçında Milas Belediyesi Milasspor, 58. dakikaya kadar 2-0 olan maçta sahasında 2-2 berabere kaldı.

​​​​​​​2-0’dan 2-2’ye getirdiler
  • 09 March 2024, Saturday 20:12

Play-off maçının 4. haftasında ilçemiz takımlarından Milas Belediyesi Milasspor, Seydikemerspor’u ağırladı.  Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda 8 Mart Cuma günü saat 14’te oynanan Milas Belediyesi Milasspor, Seydikemerspor karşılaşmasında 2-2 berabere kalarak puanları bölüştüler.

Galibiyet ve 3 puan için sahaya çıkan Milas Belediyesi Milasspor, rakibi Seydikemer Belediyespor karşısında mağlubiyetten beraberliğe giden golleri maçın ikinci yarısında buldu. Beraberlik ile biten maçından ardından iki takım da haftayı 1 puanla kapattı.

Çok güzel bir havada oynanan karşılaşmanın hafta içinde yapılmış olmasına rağmen ilgi güzel oldu. İlk yarıda özellikle Milas Belediyesi Milasspor, kötü bir oyun ortaya koydu. 45 dakikalık bölümde sadece bir tek gol pozisyonu yakalayabilen ilçemiz temsilcisi az klasın büyük bir hata yaparak kendi kalesine gol atacaktı.

İki takımın ilk yarıda ortaya koyduğu sıkıcı ve zevksiz oyun, gol pozisyonun olmaması seyir zevkini kaçırırken, ikinci yarıda peş peşe atılan 3 gol ve futbolcuların oyunu alma istekleri seyircinin nabzını yükseltti. Maç sonunda yine Seydikemerli futbolcuların tribündeki seyircilerle yaşadığı gerginliğe Milas Belediyesi Milassporlu bazı futbolcular da dahil olunca soyunma odası koridorları karıştı. Polisin ve iki takım yönetiminin zamanında müdahalesi ile olaylar büyümeden yatıştırıldı.

Maçın Hakemleri: Hakan Ülker, Onur Akıncı, Nail Karaca

Milas Belediyesi Milasspor: Ali Tokat, Erman Taşkın, O.Kaan Ergen, Şahin Fırat, M.Ali Deniz, E. Ebrar Akdemir, Batuhan Karagöz, Erkan Kahraman, Sinan Bozkır, Eren Toksoy, Ömer Ankaralıgil

Yedekler: Süleyman Tayır, Medeni Solmaz, M.Rahman Nişancı, Suat Yüksel, Oğuzcan Aksu, Samet Dilli, M.Oğuz Fudeyil, Serkan Katar, Barış Sabancı, Serhat Siyahtaş

Teknik Sorumlu: Cenk Atasoy

Seydikemer Belediyespor: Kaan Gelişli, Metehan Çetingül ,İnan Karabulut, Can Sıkılmaz, Berat Ertürk, Sergen Turbazlıoğlu, Mertcan Bucukcu, F.Ertuğrul Aydemir, Mert Kürkçü, Ali Can Çelik, Okan Cenk Güzel

Yedekler: Mert Mandal, Muhammet Durdu, Halil Öngen, Arda Erol, Mert Ceyhan, Kubilay Atak, Alparslan Demirci

Teknik Sorumlu: Osman Yüksel

24. dakikada Seydikemer atağında, Milasspor ceza sahası içinde Milaslı futbolcu Orkun Kaan Ergen'in ters vuruşu az farkla kalenin üzerinden auta çıktı. Seydikemer bu atakla galibiyet golüne çok yaklaştı.

38. dakikada Seydikemerli Mert Kürkçü uzak mesafeden attığı şutla topu filelerle buluşturdu. Maçta 1-0 öne geçti.

43. dakikada Milas Belediyesi Milasspor gole futbolcusu Ömer Ankaralıgil ile çok yaklaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Ömer’in şutu az farkla dışarıya çıktı.

İlk yarı Seydikemerspor’un 1-0 üstünlüğü ile kapandı.

Maçın ikinci yarısında Milasspor'da oyuncu değişikliği yaparak oyuna Melih Nişancı ve Suat Yüksel dahil oldu.

55. dakikada Seydikemer atağında ceza sahası içinde Ali Can Çelik, kaleci Ali Tokat'tan dönen topu plase vuruşla ikinci kez Milasspor ağlarına gönderdi ve Seydikemer maçta 2-0 öne geçti.

58. dakikada Milasspor atağında Seydikemer ceza sahası içinde topla buluşan Eren Toksoy şeytanın bacağını kıran golü atarak skor 2-1'e getirdi.

Bu golün ardından Milas Belediyesi Milasspor, ikinci gol için Seydikemer kalesine yüklenmeye başladı.

65. dakikada Milas Belediyesi Milasspor atağında, ceza sahası içinde Eren Toksoy topu kafayla Seydikemer kalesine gönderdi, top üst direğe çarparak oyuna geri döndü. Topla buluşan Mehmet Ali Deniz’in düşürülmesi üzerine orta hakem bu pozisyona “penaltı” verdi.

Penaltı atışını Eren Toksoy kullandı. Güzel bir vuruşla golü atan Eren Toksoy kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek, takımını mağlubiyetten beraberliğe taşıdı.

Penaltı kararına itirazını arttıran konuk takım teknik sorumlusu Osman Yüksel, orta hakemin kırmızı kartıyla oyun dışı kaldı.

Dakika 81'de Milas Belediyesi Milasspor atağında, Suat Yüksel kaleyi yokladı, top az farkla auta çıktı.

Dakika 85'de Seydikemer atağında, Fahri Aydemir'in vuruşu kaleci Ali'de kaldı.

Dakika 85'de Seydikemer atağında, Fahri Aydemir'in vuruşu kaleci Ali'de kaldı.

Maçın 90 +5 dakikası Milasspor'un gol atakları ve üst üste kazandığı kornerlerle geçti, ancak beklenen galibiyet golü bir türlü gelmedi.

Maçın bitimiyle birlikte her iki takımın soyunma odaları koridorlarında yaşadıkları gerginlikler, futbolun ruhuna uymadı ve emniyet mensuplarının olaylara müdahalesiyle gerilen ortam tekrar yatıştı.

Süper Amatör Play-off 4.hafta maç sonuçları şu şekilde;

Milas Belediye Milasspor-2 Seydikemer Belediye-2

Marmaris Gençspor-1 Dr Alp Milasspor-1

Ortaköyspor-0 Ortaca Belediyespor-2

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık