Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

41 öğrenci yetenek testinde

Spor Bakanlığı’nın bir projesi olan, sporda yeteneklerine göre başarılı sporcular yetiştirme çalışmaları, Muğla'nın tüm ilçelerinde periyodik olarak yapılmaya başlandı.

41 öğrenci yetenek testinde

İlçemiz Milas'ta  41 beşinci sınıf öğrencisi Gençlik Merkezi Spor Salonu’nda Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğü  Spor Uzmanlarının nezaretinde 18 Şubat Salı günü dayanıklılık testinden geçirildiler.
2017 yılında başlayan yetenek testi projesi kapsamında takip edilen 41 kız ve erkek beşinci sınıf öğrencisi  Antropometrik, koordinasyon ve beceri testleri sonrasında dördüncü kez dayanıklılık testinden geçtiler.
2 hafta sonra son kez branşlaşma öncesinde denge reaksiyon testinden geçirilecek olan 41 öğrenci yeteneklerine göre belirlenecek spor branşlarında eğitimler almaya başlayacaklar..
18 Şubat Çarşamba günü yürütme birimi üyesi, sportif eğitim uzmanı Ozan Aslan, Spor Uzmanları Hatice Gül Bozan, Feyyaz Yıldız, Ali Köstekli, Muhammet Say, Ufuk Canikli, Hülya Küktür, Semra Aslan, Özden Çilek, Şerif Aslan ve Ayhan Deniz nezaretinde teste tabi tutulan öğrencilerle ilgili olarak gazetemizi bilgilendiren Ozan Aslan, Muğla ve ilçelerinde farklı günlerde yapılan sportif yetenek testleriyle öğrencilerin hangi spor branşına karşı yetenekleri olduğunun belirlenmesine çalışıldığını belirterek, “hedef geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmektir” dedi.
2 hafta sonra son kez denge ve reaksiyon testi için Milas'a bir kez daha geleceklerini söyleyen Ozan Aslan, Milas'ta yetenek sınavlarına giren öğrencilerin başarılı birer sporcu olacaklarını vurguladı.
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis