5 Kupalı Şampiyon Boğaziçi…

Bu yıl Güllük Halı Sahası’nda düzenlenen Hermias Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Boğaziçi takımı, üst üste farklı turnuvalarda 5 kez şampiyonluğu elde etti.

5 Kupalı Şampiyon Boğaziçi…

Geçtiğimiz hafta sonu tamamlanan Hermias Halı Saha Futbol Turnuvası Şampiyonu Boğaziçi Takımı Şampiyonluk sevincini ve mutluluğunu düzenledikleri bir tekne gezintisiyle perçinledi.

10 Temmuz Çarşamba günü Boğaziçi Mahallemizde başlayan ve Milaslılar denilen koyda sona eren tekne gezisinde takımın tüm oyuncularının yanı sıra turnuva sahibi Yasin Yılmaz’ı turnuva hakemleri Murtaza Panay, Hüseyin Açar ve turnuva sağlıkçısı temsil ettiler.

Havanın da güzel olmasından yararlanan Boğaziçi takımı düzenledikleri tekne gezisinde gönüllerince eğlenerek hem son turnuva şampiyonluklarını, hem de üst üste kazanılan 5. şampiyonluklarını gönüllerince kutladılar.

Boğaziçi Futbol Takımı Sorumlusu Ümit Yörük elde ettikleri son Güllük Şampiyonluğu ile kazanılan 5. şampiyonluk için “Boğaziçi gençlerinin futbola olan sevgilerinin sonucudur” açıklamasında bulundu.

Yıllardır birlikte aynı takımda futbol oynayan Boğaziçi Gençlikspor sporcularının Milas’ın farklı futbol takımlarında da başarıyla futbol oynadıklarını vurgulayan Ümit Yörük, “Takımımızın tüm sporcularını elde edilen şampiyonluklar ve iyi futbol için kutluyorum” dedi.

Güllük Halı Saha Futbol Turnuvası Turnuva Komitesine ve Turnuva Hakemlerine, Sağlık görevlisine teşekkür ettiğini belirten Ümit Yörük, turnuvada yer alan tüm takımları da kutladığını söyledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık