Alt yapı sporcularına kahvaltı

Geçtiğimiz hafta sonu Yeni Milasspor Kulübü Alt Yapı Sorumlusu Mustafa Sarban  kulübün futbol okulu  ve alt yapı sporcularına Yeni Milasspor Kulübü Lokalinde bir sabah kahvaltısı verdi.

Alt yapı sporcularına kahvaltı

Küçük sporcuların anne ve babalarınında katıldıkları kahvaltıda Kulüp Başkanı Öcal Yüksel, Alt Yapı Antrenörü Recep Çay,Milas Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu,Yeni Milasspor Kulubü Karate Antrenörü İbrahim Kartal,Jimnastik ve Aerobik Antrenörü Buket Kartal,Yeni Milasspor Kulup Yönetim Üyesi Yavuz Tosun,Yeni Milasspor Kulübüne Sanatsal ve Kültürel Destek veren Özel Milas Amerikan Kolejleri  Eğitim Koordinatörü Aynur Yaman Doğan da yer aldılar.

Kahvaltı sonrası Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Öcal Yüksel sporculara ve ailelerine yönelik yaptığı konuşmasında Yeni Milasspor'un büyük bir aile olduğunu vurgulayarak sizlerde bu ailenin birer parçasısınız dedi.

Hepinize kahvaltımıza katıldığınız için tesekkür ediyorum diyen Başkan Öcal Yüksel çocuklarınız "Yeni Milasspor Kulübünde sadece sportif faailiyetlerde yer almayacaklar resim,satranc ve benzerleri gibi etkinliklerimiz içersinde de zamanlarını en iyi şekilde değerlendireceklerdir"açıklamasında bulundu.

Alt yapı Antrenörü Recep Çay,yönetici Mustafa Sarban,kulup antrenörleri İbrahim ve Buket Kartal ile Özel Milas Amerikan Kültür Kolejleri Eğitim Koordinatörü  Aynur Yaman Doğan ve Milas Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu'da birer konuşma yaparak Sporun sanat ve kültürün önemi üzerinde durdular.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık