Başarılı sporculardan ziyaret

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Başarılı sporculardan ziyaret

İlçemiz Milas’ı Muğla Okul sporları il müsabakalarında başarıyla temsil eden ve Milas’ın adını en iyi şekilde duyuran ilçemiz okulları sporcuları 21 Mart Salı günü önce Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ı daha sonra da Milas Kaymakamı Eren Arslan’ı ziyaret ederek yaptıkları sportif etkinliklerle ilgili olarak bilgiler verdiler.

 

Milas tenisin

başarı sporcuları

İlçemizin spordaki başarılı temsilcilerinden İMİ Okulları Muğla Okullararası Küçük Erkekler Tenis Müsabakalarında Teoman Aydemir ve Özgün Mutlu isimli sporcuları ile Muğla dördüncülüğünü elde ettiler. Antrenörleri Muttalip Ersoy, Taylan Okşan ve Okul Müdürleri Ersin Ayaz ile İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve daha sonrasında Milas Kaymakamı Eren Arslan’ı ziyaret eden sporcularımıza yerel yöneticiler başarılarından dolayı kutlayarak ödüller verdiler.

 

Gülle atmada

2 üçüncülük

kazandırdılar

Milas’ın yeni spor dallarından biri olan Gülle atmada Milas’ı Muğla Okul müsabakalarında başarıyla temsil eden ve ilçemize 2 üçüncülük derecesi kazandıran Milas Güler Lök Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sporcusu Betül Şahin ile Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi sporcusu Rabia Işık antrenörleri İbrahim Şahin ve başarılı sporcuların okullarının müdürleri Hasan Tahsin Onat ve İsmail Özer önce Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ı daha sonra Milas Kaymakamı Eren Arslan’ı ziyaret ettiler.

 

Judonun temsilcilerini de

kabul ettiler

21 Mart Salı günü İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın spordaki son ziyaretçileri Milas judosunun başarılı sporcuları oldular.

Dr. Mete Ersoy Ortaokulu Yıldız Kızlar ve Küçük Erkekler Kategorilerinde Milas ve Muğla Şampiyonu olan başarılı sporcuları ve antrenörleri Celal Yıldız ile Okul Müdürü İsmail Özer’i makamlarında kabul eden Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve Milas Kaymakamı Eren Arslan sporcuları başarılarından dolayı kutlayarak sporcularla bir süre görüştüler.

Milas’ı Muğla ve bölge maçlarında başarıyla temsil eden ilçemizin sporcuları ile hatıra fotoğrafı çektiren Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve Milas Kaymakamı Eren Arslan müsabakalara katılan tüm sporcuları ve sporcuların antrenörlerini okul yönetimi ile sporcuların ailelerine de başarılardan dolayı teşekkür ettiler.

İlçemizin başarılı sporcularının İlçe Milli Eğitim Müdürü ile Milas Kaymakamını bilgilendirme ziyaretine ilçemiz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy da katıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık