Derbide Kazanan Dr. Alp Milasspor

Süper Amatör Ligi Play-Off maçları kapsamında karşılaşan Dr. Alp Milasspor ile Milas Belediyesi Milasspor müsabakasında kazanan Dr. Alp Milasspor oldu.  Karşılaşmayı Dr. Alp Milasspor takımı oyuna uzatma dakikalarda dahil olan Süleyman Kıratlı’nın 90+7’de attığı golle 1-0 kazandı. Bu skorun ardından Dr. Alp Milasspor takımı Play-Off maçlarının 3. haftasında ilk 3 puanını da almış oldu.

Derbide Kazanan Dr. Alp Milasspor

3 Mart Pazar günü Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda karşı karşıya gelen ilçemizin temsilci iki takımdan kazanan taraf Dr. Alp Milasspor oldu. Milas takımı ve kardeş takım olmalarına rağmen karşılaşma tansiyonu yüksek bir atmosferde oynandı. İki takımın futbolcuları ve teknik ekip arasındaki gergin anlar futboldan daha fazla ön plana çıktı. Karşılaşma oynanmaya devam ederken, Milas Belediyesi Milasspor takımı futbolcusu Şahin Fırat’ın Dr. Alp Milasspor tribününe dönüp, ‘Bize gelince daha fazla mücadele veriyorsunuz. Milas’ın ekmeğini yiyorsunuz. Milas’a ihanet ediyorsunuz’ sözleri taraftarlardan sert tepki aldı.

Maçın Hakemleri: Samet Şahin, Nail Karacan, Fahrettin Yitgin

Dr. Alp Milasspor: Yasin Adak (kaleci), Görkem Yavuz, Onur Yeniçulha, Mustafa Saydam,  Semihcan Şen, Vedat Aras, Emre Karayılgın, Yasin Yeşilkır, Mehmet Özdağlı, Yiğithan Yüksel, İhtilal Durmuş

Yedekler: Umut Ayberk Çetin, Okan Pınar, Mehmet Gülmez, Süleyman Kıratlı, Hasan İnci, Efecan Dilmen, Furkan Dıravacı, Faruk Şahin,Caner Tahtacı, Celal Alataş.

Teknik Sorumlu: Deniz Kibar

Milas Belediyesi Milasspor: Ali Tokat (kaleci), Erman Taşkın, Orhun Kaan Ergen, Mehmet Ali Deniz, Şahin Fırat, Batuhan Karagöz, Ömer Ankaralıgil, Taner Çekiç, Eren Toksoy, Erkan Kahraman, Sinan Bozkır.

Yedekler: Süleyman Tayır, Suat Yüksel, Melih Rahman Nişancı,Serkan Osma, Hasan Üstübücü, Bayram Zorlu, Servet Siyahtaş, Serkan Katar, Barış Sabancı, Emirhan Ebrar Akdemir.

Teknik Sorumlu: Cenk Atasoy

Süper Amatör Kümede şampiyonluğu ve BAL Ligi’ne çıkmayı hedefleyen iki Milas takımının maçında hem kapalı hem de açık tribün hınca hınç doluydu. Müsabakayı her iki takımın kulüp başkanları ve yöneticileri, protokol üyeleri birlikte izlediler.

Yazdan kalma bir havada oynanan Süper Amatör Küme Ligi Play Off maçında her iki takımda sahaya kazanmak için çıktı.

İlk gol atağı Milas Belediyesi Milasspor’dan gelirken, Taner’in ceza sahası içinde vurduğu sert şutu Dr. Alp Milasspor kalecisi Yasin’de kaldı. Yasin’in iyi bir refleksle topu kurtarması mutlak bir gole engel oldu.

6. dakikada hemen Milas Belediyesi Milasspor atağına cevap veren Dr. Alp Milasspor futbolcusu Yasin, kaleci Ali Tokat ile karşı karşıya kaldı. Yasin’in sert şutunu kaleci Ali yumruklarken, Milas Belediyesi Milasspor savunması ise topu uzaklaştırdı.

12. dakikada Milas Belediyesi Milasspor’un kazanılan frikik atışını Taner kullandı. Vuruşu barajdan aşan topu Dr. Alp Milasspor kalecisi Yasin’de kaldı.

13. dakikada Dr. Alp Milasspor’lu Yiğithan’ın ceza sahası içindeki zayıf bir şutu kaleci kaldı.

29. dakikada Eren’in şutu Dr. Alp Milasspor kalecisi Yasin'de kaldı.

34. dakikada Dr. Alp Milasspor atağında ceza sahası içinde kaleye çekilen şut Milas Belediyesi Milasspor savunma oyuncusunun eline çarptı. Orta hakem bu pozisyona penaltı vermedi. Dr. Alp yedek kulübesi ve teknik kadrosu penaltı diye uzun süre itiraz etti.

40. dakikada Dr. Alp Milasspor bir kez daha Yasin ile gole çok yaklaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Yasin, kaleci Ali Tokat ile karşı karşıya kaldı. Yasin’in vuruşu Ali'ye çarparak geri döndü. Milas Belediyesi Milasspor savunması topu uzaklaştırdı.

Milas Belediyesi Milassporlu iki futbolcu peş peşe sarı kart gördü. Önce sarı kartı Orhun Kaan Ergen görürken çok geçmeden ikili bir mücadele sonrası rakip futbolcuya sert bir faul yapan Milas Belediyesi Milasspor futbolcusu Taner Çekiç orta hakemden sarı kart gördü.

İlk yarı golsüz tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında her iki takımda oyuncu değişiklikleri yapıldı.

Oyun bu yarıda daha çok orta sahada geçti.

76. dakikada Milas Belediyesi Milasspor atağında ceza sahası içinde sert şutu Dr. Alp Milasspor kalecisinden oyuna geri döndü. Dönen topa Sinan Bozkır sert vurdu. Kaleci Yasin yine başarılıydı ve topu çıkararak, mutlak golü engellemiş oldu.

Maçın 90 dakikalık bölümü 0-0 sonuçlandı. Orta hakem maça 7 dakika uzatma verdi.

Uzatma dakikalarda Dr. Alp Milasspor golü buldu. Ceza sahası içinde kaleye çekilen sert şut kaleci Ali'den döndü. Oyuna uzatma dakikalarda dahil olan Süleyman Kıratlı plase bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve Dr. Alp Milasspor maçta beklediği golü buldu.

Muğla Süper Amatör Küme Ligi Play Off grubu 3.hafta maçında iki Milas takımının maçında sahadan galip ayrılan ve ilk puanını kendi evinde alan takım Dr. Alp Milasspor oldu.

Süper Amatörde Play-Off Maç Sonuçları

Dr. Alp Milasspor:1 Milas Belediyesi Milasspor:0

Ortaca Belediyespor:2 Seydikemer Belediyespor:0

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık