Dörtyolspor, Şampiyonluk Mücadelesini Bırakmıyor

Sar Yapı Milas Dörtyolspor, ligin 9. hafta maçında, konuk ettiği lig lideri Turgutreisspor'u 1-0 yenerek, şampiyonluk yolundaki mücadelesini bırakmadığını gösterdi.

Dörtyolspor, Şampiyonluk Mücadelesini Bırakmıyor
  • 07 January 2024, Sunday 10:32

Muğla 1. Amatör Küme Ligi A grubunda Milas’ı temsil eden, Sar Yapı Milas Dörtyolspor,  6 Ocak Cumartesi günü saat 15’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda ağırladığı Turgutreisspor'dan 3 puan alarak,  aralarındaki puan farkını 1'e düşürdü.

Şampiyonluk yolunda kazanması gereken bir maç olan Turgutreisspor karşılaşmasına Dörtyolsporlu futbolseverler yoğun ilgi gösterirken, takımlarını 90 dakika aralıksız desteklediler.

Hakemler: Yaşam Bacaksız, Nail Karaca, Cüneyt Alkan.

Dörtyolspor: Anıl Karadere, Egemen Yorulmaz, Emirhan Berberoğlu, Yılmaz Yıldırım, Emmanuel Aydın, Melih Özdoğan, Sabahattin Karakuş, Ali Bekir Doğan, Deniz Etik, Feyyaz İpek.

Yedekler: Kubilay Atakan Sabaz, Mehmet Mekik, Enis Karakuş, Ömer Cansever, Celal Can Demir, Fahri Karaman, Deniz Karakuş, Rojhat İlter, Kenan Şahin.

Antrenör: Mustafa İçöz.

Turgutreisspor: Berkay Kavuncuoğlu, Emre İnan, Sadık Işık, Mert Çiftçi, İsmail Demirtaş, Mehmet Can Aydın, Serkan Eroğlu, Eyüp Can Altun, Cengizhan Akat, Eren Bilen, Ali Berk.

Yedekler: Aram Cektar Yıldız, Mehmet Emin Günal, Mehmet Bayar, Bahtiyar Can Emir, İbrahim Tokat, Çınar Dinçbaş, Mehmet Kocabay, Turan Yeşilağaç, Melih Yılmaz, Adem Denizli.

Antrenör: Şahan Kaya, Hami Bayraktar.

Maçın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Sahada Sar Yapı Milas Dörtyolspor, şampiyonluktan kopmamak için mücadele ederken, lider Turgutreisspor da en yakın rakibini yenerek, şampiyonluğunu garantilemek için oynadı.

Maçı kazanmak zorundaki Milas temsilcisi Dörtyolspor, konuk takım kalesine ilk yarıda gol adına çok fazla gelemedi. Grup lideri Turgutreisspor ise, Dörtyol kalesine ilk yarıda 1 kez gelebildi.

Dakika 43'te, Dörtyolspor atağında, Sebahattin Karakuş'un güzel ortasını iyi değerlendiren Emmanuel Aydın güzel bir  vuruşla takımı adına beklenen golü atarak skoru 1-0 yaptı.

Bu golü bekleyen ilçemiz temsilcisi ve tribündeki seyirciler, büyük sevinç yaşadı.

Dörtyolspor’un golü sonrası Turgutreis beraberlik golüne çok yaklaştı. Dörtyolspor ceza sahasında topla buluşan Ali Berk, topu güzel sürerek kaleci Anıl Karadere ile karşı karşıya kaldı. Ali Berk, kalecinin yanından topu auta gönderdi. Bu pozisyon ilk yarıda konuk takımın ilk ve tek etkili gol atağı oldu.

İlk yarı ilçemiz temsilcisinin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Dörtyolspor’un  tüm futbolcuları alınacak bir galibiyetin kendilerini son hafta şampiyonluk mücadelesine taşıyacağı bilinciyle son derece iyi bir oyun ortaya koyarken,  Turgutreisspor ise önce beraberliği sağlamak ve sahadan 1 puanla ayrılmak için dikkatli  mücadele etti.

İkinci yarıda başka gol olmayınca karşılaşma Sar Yapı Milas Dörtyolspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Bu karşılaşmasının ardından Turgutreisspor 22 puanla liderliğini sürdürürken,  lider ile arasında 4 puan bulunan Dörtyolspor ise puanını 21’e yükselterek, farkı 1’e indirdi.

Milas temsilcisi Dörtyolspor’un şampiyon olup, Süper Amatör Lig’de yer alabilmesi için 14 Ocak Pazar günü oynanacak olan ligin 10. ve son haftasında, deplasmanda oynayacağı Göltürkbükü maçını kazanması ve ilçemizin bu gruptaki diğer temsilcisi Güllük Belediyespor'un da deplasmanda Turgutreisspor'u yenmesi ya da berabere kalmasını bekleyecek.

A grubunda oynanan maçların sonuçları

Güllük Belediyespor:3 Karaovaspor:1

Bodrum Yalı Gençspor:2 Göltürkbüküspor:1

Dörtyolspor:1 Turgutreisspor:0

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık