Efeler yine mağlup..

Büyük Erkekler Birinci Voleybol Liginde ilçemizi temsil eden Milas Belediyespor, Cumartesi günü lig dördüncüsü Konya Büyükşehir Belediyesporla, Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde oynadığı maçı 3-2 kaybetti.

Efeler yine mağlup..

Bu yıl yeni teknik direktör ve gençleştirilmiş kadrosuyla lige başlayan Milas’ın efeleri, ligin ilk üç haftasında 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet almıştı.

Dördüncü hafta, kendi sahasında Konya Büyükşehir Belediyespor maçına mutlak galibiyet beklentisiyle çıkan Efeler, iyi bir maç çıkarmalarına karşın, kendi sahalarında 3-2 yenilmekten kurtulamadılar.

İlk set çekişmeli geçti ve 25-23 konuk tanık kazandı. İkinci set daha da mücadeleci bir şekilde geçti ve Milas’ın efeleri bu seti 25-21 kazandılar. 3. Sette ise takımımız daha hatalı oynadı ve bu seti 25-17 kaybettiler.

Takımımız dördüncü sette çok hırslı bir şekilde maça asıldı ve güzel bir oyun sergileyerek seti 25-17 alarak durumu 2-2’ye getirdiler.

Taybrek setinde ise Milas’ın efeleri gayet iyiydi. Ancak bu sette de güzel bir oyun sergilemelerine karşın seti 15-11 kaybettiler ve sahadan 1 puanla ayrıldılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık