FETHİYE KAZANDI, MUĞLASPOR BERABERE..

​​​​​​​Fethiyespor:4 Halide Edip Adıvarspor:0

FETHİYE KAZANDI, MUĞLASPOR BERABERE..

İlimizi Türkiye Üçüncü Profesyonel Futbol Ligi’nde temsil eden takımlardan Fethiyespor, geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde ağırladığı Halide Edip Adıvarspor’u 4 golle geçerek, haftayı 3 puanla kapattı.

Fethiye Stadyumu’nda oynanan lig maçında başarılı bir futbol sergileyen Fethiyespor, karşılaşmanın 22.dakikasında Ali Han ile ilk golü atarak maçta 1-0 öne geçti. İlk yarının 35. dakikasında Fethiyespor Yakup ile bir gol buldu ve ilk yarı Fethiyespor’un 2-0’lık galibiyeti ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında dakika 64’te Anıl Arıcıoğlu Fethiyespor’u 3-0 öne geçiren golü attı ve müsabakanın sonlarına doğru ikinci golün sahibi Yakup, karşılaşmanın sonucunu belirleyen golü konuk takım kalesine göndererek Fethiyespor’u 4-0 öne geçirdi.

Kendi evinde Halide Edip Adıvarspor’u 4-0 yenen Fethiyespor aldığı bu galibiyetle ligde en yakın rakipleri Nazilli Belediyespor ve Bld Kütahyaspor’un 4 puan önünde liderliğini devam ettirdi.

Bayrampaşaspor:0 Muğlaspor:0

Üçüncü lig dördüncü grupta yer alan ilimiz temsilcisi Muğlaspor geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Bayrampaşaspor ile golsüz berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.

Teknik Sorumlu İstifa Etti

Ligin alt sırasından kurtulma mücadelesi veren Muğlaspor’da alınan bu deplasman beraberliği sonrasında Takımın Teknik Sorumlusu Egemen Urhan istifa dilekçesini Muğlaspor yönetimine sunarak görevinden ayrıldı.

 Muğlaspor yönetiminden açıklama geldi

Muğlaspor teknik direktörü Egemen Urhan’ın istifa ettiğini duyuran kulüp yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Egemen Urhan ile Kulüp Yönetimimiz arasında bu sabah yapılan görüşme sonrasında karşılıklı olarak anlaşılarak yollar ayrılmıştır. Teknik Direktör Egemen Urhan ve teknik heyetine takımımıza vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerlerinde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık