Spor Saati’nde sporda kadınların yeri konuşuldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Spor Saati’nde sporda kadınların yeri konuşuldu

Spor muhabiri Hüseyin Açar tarafından hazırlanan ve sunulan Radyo Gözlem Spor Saati’nin 8 Mart Çarşamba günkü konukları Milas Satranç Temsilcisi Elif Vildan Altunbozar ve Yeni Milasspor Kulübü bayan taraftarlarından Demet Özmen oldu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne denk gelen Spor Saati’nde kadınların spordaki yeri konusunda açıklamalar yapan Spor Saati konukları bayanların spor etkinlikleri içinde daha çok yer almaları gerektiğini söylediler.

 

Satranç Hayata Benzer

Satranç Hayata Benzer vurgulaması ile satranç sporu ile hayatın benzerliklerini anlatan Milas Satranç Temsilcisi Elif Vildan Altunbozar, 2015 - 2016 sezonunda Milas’ta satranç sporu ile ilgili yapılan etkinlikleri anlatarak her geçen gün satranç ailesinin büyüdüğünü söyledi.

Har yaşta satranç öğrenilebileceğini belirten Altunbozar “satranç oyuncusu olmakla satranç yarışmacısı olmak birbirine benzemez” dedi.

Milas’ta satranç müsabakaları ile ilgili bilgileri de Spor Saati dinleyicileri ile paylaşan Altunbozar satranç sporuna destek veren tüm sponsorlarına, Milas Belediyesine, Milas basınına teşekkür etti.

 

Milas şampiyonluğu

hak ediyor

8 Mart Radyo Gözlem Spor Saati’nin diğer bir konuğu olan Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen’in eşi Demet Özmen kulüp yöneticiliğinin çok zor olduğunu belirterek Yeni Milasspor’un bir bayan taraftarı olarak oynadığı tüm müsabakaları içte ve dış sahada izlediğini söyledi.

Son dönemlerde Yeni Milasspor’un Süper Amatör Küme Ligindeki lig müsabakalarında tribünlerde bayan seyircilerin artmasının kulüp yönetiminin yaptığı güzel çalışmalar sonrasında olduğunu vurgulayan Demet Özmen kısıtlı olanaklarla lig mücadelesi ile şampiyonluk yarışını sürdüren Yeni Milasspor’un ve Milas’ın şampiyonluk sevincini tatması gerektiğini belirtti.

Yeni Milasspor’un ligde iyi bir konumda olduğunu ve şampiyonluk şansının yüksek olduğunu vurgulayan Demet Özmen “Şampiyonluk şarkıları söylemek için henüz çok erken” dedi.

 

8 Mart Dünya Kadınlar

Günü Kutlandı

8 Mart Dünya Kadınlar gününde Radyo Gözlem Spor Saati’nde bira araya gelen 2 bayan konuğumuz sporla ilgili düşüncelerini Spor Saati dinleyicileri ile paylaşarak günün anlamına uygun olarak Dünya Kadınlar Gününde tüm kadınların günlerini kutladılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık