Yöneticilere Çağrı: İstifalarınızı Bekliyoruz

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği’nin, Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık’a tepkisi sosyal medya yoluyla büyüyerek devam ediyor.

Yöneticilere Çağrı: İstifalarınızı Bekliyoruz

2018-2019 futbol sezonunda katıldığı Süper Amatör Küme Ligi mücadelesinde lige “hedef şampiyonluk ve BAL ligi” slagonu ile başlayan, ancak sezon içersinde yaşanan bir dizi aksaklıklar sonucu ligi üçüncü sırada tamamlayarak sezonu kapatan Yeni Milasspor Futbol takımı, taraftarlarının şampiyonluk ve BAL umudunu yine hüsrana uğratmıştı.

2019-2020 futbol sezonunda kulübün başında Ahmet Karabıyık’ın olmasını istemeyen ve yeni sezonda Yeni Milasspor’un geleceğinin karanlık olduğunu vurgulayan Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Üyeleri, mevcut Yeni Milasspor yönetim kurulu üyelerinden biran önce istifa ederek kulübü olağanüstü genel kurula götürmelerini istiyorlar.

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Üyeleri kulüp başkanı Ahmet Karabıyık’ın geçen sene kulüp yönetiminde son derece başarısız olduğunu söyleyerek, başkan Karabıyık’ın bu anlamsız inadını ve kulüp başkanlığından ayrılmaması kararını anlayamıyoruz dediler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık