• 11 July 2023, Tuesday 10:17
FeridunHayati ÜNÜVAR...

Feridun Hayati ÜNÜVAR...

CHP MÜZE'de, DAHA İTİBARLI OLMAZ MI ?

CHP’nin, 10 Kasım 1938'de vefat ettiğini söylemek, sanırım yanlış olmaz.

Bu bağlamda, ‘Parti'nin YENİLEYEBİLECEĞİ, HİÇ BİR ŞEY YOKTUR’ demek de, bizleri yanıltmaz !

Seçim sonrası bir yenileme rüzgarıdır estiriliyor. Sanırım bu meşguliyet de nafile ve boşuna.

Sormazlar mı adama :

-CHP’nin neyini yenileyeceksiniz ?

Bi taraftan ‘LAİKLİK ilkemizdir’ diyeceksiniz. Diğer taraftan ‘helalleşme’ safsatasıyla ahirete sarılıp, ahireti yaşatacaksınız..

-‘inançlı kesimden OY alacağım’ diye; ekmelettinleri.. abdullatifleri.. karamollaları.. ve malum danışmanları kullanmaya çalışarak 2 yüzlülük yapıp, dincileşeceksiniz..

Diğer OK’ları ele alıp, ne işlevleri ve ne işbirlikçilikler içerisinde olduklarını, yazmayayım !

Ayrıca, hem ‘Atatürkçüyüm’ diyeceksiniz ve hem de kalkıp; kurucu Önder'in emaneti olan bu Parti'yi yenilemek veya 'değiştirilemez' diye yazılan tüzük maddelerini ve vs’lerini değiştirmeye kalkarak, kurucu Lider'e saygısızlık etmiş olmayacak mısınız..?

 

CHP kafatasçılarının, asrın koşullarına uyumlu bir değişimi ve yeniliği yapabilecek kapasiteleri var mı.. yok mu acaba ?

Bunu da bir güzel düşünmek ve sorgulamak gerekir.

CHP hiyerarşisinin, Madımak KATLİAMI'na ve son Seçim'de müttefik olduklarına bakıp bakıp utanmaları ve özeleştirilerini yapıp istifa etmeleri gerekmez mi..?

CHP'nin kapatılıp Müze yapılması, en muteber yoldur ..diye düşünüyor, havsalamın almadığı Madımak Katliamı'nı da düşündükçe düşünüyor, seyredenleri ve sorumlularını sonsuza dek lanetliyorum.

Kalın sağlıcakla, CHP'nin değişeceği ve yenileşeceği umuduna kapılmadan, sevgi ve dostlukla.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık