• 22 December 2016, Thursday 18:55
HüseyinSerin

Hüseyin Serin

Biz Sevgi

Yaşarken - Hüseyin SERİN / Emekli Öğretmen

Seni bana ver. Kaçak göçek umutların da yanında olsunlar. Neden dersen Hatçe, dünyada zaman uysal. Bedenlerimiz genç. Akıllarımız sevgi. Karşı durmalar, dayatmalar ne ki bize. Kalırsa eğer kucaklarında anılarımız kalsınlar. Biz önce bizi bizde, sonra da olumsuzlukları dışarılarda bitirdik. Var olsun incir zamanları.

Eli kanlı bir dildi sıcak. Kınalı elli bir gelin olduğunu unutmuştu büyüdükçe. Adı güzel kendi güzel beklentilerin son çatışmasında.

Kız Hatçe kız. Kız da biraz daha sık dişini. Sabah gerçektir. Ve sen kadar güzel. Kederin bende arınma nedeni  oldu seni bana vererek.

Orada biraz dur bakalım yokluk bey! Sana da kör sokaklarına da kocaman birer aferin! Boşanıyoruz işte senden. Bollaştıkça kurtuluyoruz .

Kız hatçe, adı DENİZ olsun. Yüreği sevinçlerle kudursun. Çorbası aşı bol, geleni gideni sevgi olsun .

(Milas / Muğla - Haziran 2016-07-20)


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık