• 05 April 2017, Wednesday 20:34
HüseyinSerin

Hüseyin Serin

Kuş

 

Yaşarken - Hüseyin SERİN / Emekli Öğretmen

Koşma, koşma böyle. Çabuk yorulursun. Önün uzun yıllar. Yarı çapı, çapı yarmaya çalışma hemen. Erken daha. Kırılırsan sevinemezsin. Yaşam pınarın bulanır Didim ikindilerinde. Geldiğin nokta yolun başı. Acı bağdaş kurmuş ortasında. Sırrı ne şu yüreğinin ki dilinin ağıtları sopalı. Ansızın bir öykünün başucunda bitiveriyor. Nefeslenmek bile belge isterken.

Güneş denizin dudakları arasında bir yaz. Keskin bir yeni yetme. Akıl yürütmek anlamını yitiriyor. Ben sana ne diyeyim ten. Kurşuniyeye az kaldı da döne döne, çözüm nerelerde düğümlü genç isyankar. Yürek yetişmiyor ki her adımına.

Ovalar susuz. Dağlar ağaçsız. Çık bu çölden. Uç git be melankoli. Kanatların nereye kadar götürürse. Gözyaşının fiyatını sormak için bile durma …

 

(Mayıs 2016 MİLAS)


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık