• 15 January 2018, Monday 19:15
Av.Aytül ÖZTURAN YILMAZ...

Av. Aytül ÖZTURAN YILMAZ...

Astrolojik tespitler

düşünen ayna ... / Av. Aytül ÖZTURAN YILMAZ

Yeni yılda en çok merak edilen konuya açıklık getiriyorum. İnceledim, araştırdım, hissettim yazdım. Dikkatle okuyunuz efendim.

Koç Burcu- Yılın tüm pazartesilerine bol sendromlu bir şekilde başlayacaksınız. Yarına bıraktığınız işlerin ağırlığı altında ezilmeniz de mümkün, çünkü sürekli bugünün işlerini erteliyorsunuz. Sevdiğiniz insanların fikirlerine sürekli karşı çıkmaktan vazgeçmenizin zamanı geldi artık. Önünüze engeller çıkacak ya da yapmak istediklerinizin imkansızlığı karşısında eliniz kolunuz bağlı kalacak. Sabır erdemdir diyoruz ve önümüzdeki yıllara bakıyoruz.

Boğa Burcu- 2017’den kalan işler ne kadar da yığın ve topak topak olmuşsa da çözme hevesi bu yıl bir gün gelecek elbet. Beklemeye devam. Yeni açacağınız işletmeniz şimdiden hayırlı olsun bu arada. Yüksek enerjiniz alçalmak bilmiyor fakat yükseklere de kar yağabilir. Size ihtiyacı olan insanları göz ardı etmeye devam ederseniz açtığınız işletmeniz iflas edebilir. Biraz dikkat.

İkizler Burcu- Hep çalış hep çalış, odaklan odaklan. Her şeyi iki kere yap. Nihayetinde ikizler burcu. Enerjik ol, koş, atla, zıpla. Bu yıl senin yılın, hadi yine iyisin. Herkesi etkilemekten yorulacaksın. İsteklerini herkese o kadar kolay yaptırabiliyorsun ki bu konuda okul açabilirsin. Paraya para demeyeceğin bir yıl olacak. Kararlılık başına dert de açabilir ona göre.

Yengeç Burcu- Sizin için yılın her sabahı keyifli olacak, hem de istisnasız. Sorumluluklarınız saymakla bitmiyor, hepsinin hakkını verebilmeniz için göstermeniz gereken çabanın gücünü sevdiklerinizden alacaksınız hep. Yakınlarınızdan hiç ummadığınız destekler göreceksiniz. Yıl boyunca tek sıkıntı, bütçe limitinin sürekli aşılması. Çocuk ruhunun baskın olduğu hafta sonları bekliyor sizi.

Aslan Burcu- İhtiyaçlarınızı karşılamak mümkün değil. Bütün 2018, taleplerinizi iletmekle geçecek fakat ilettiğiniz taleplere cevap vermeye yetişmek mümkün değil. Tanışacağınız kişilerin haddi hesabı yok. Telefon hafızanız dolarsa şaşırmayınız. Atılımlar, insanlar, mekanlar… sizi durdurmak mümkün değil ama bu kadar yoğunluktan sağlık etkilenebilir.

Başak Burcu- Amaaan, hep anılar hep anılar… Hatıralar akla geldikçe yılın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Fırsat sizin diğer adınız olacak. Tamamen maddiyata yönelik olarak geçen 2017, yerini, manevi yoğunlukta geçecek olan 2018’e bırakıyor. İçinizden fışkıran koşma isteğini biraz dizginlemek gerekiyor. Yıla daha yeni başladık. Sonra maazallah yorulursunuz. Zaten haftalık gelişmelerle hafta sonları sizin için hep yorgun geçecek.

Terazi Burcu- Ekonomi Bakanlığı gibi bir yıl sizi bekliyor. Yatırım, borsa, altın, döviz… Allah Allah daha neler neler? Bu kadar girişim, yatırım zarar getirir gibi görünse de genel anlamda kazandıracak gibi duruyor. Fakat zorlamanın alemi yok. Zorlarken de gereksiz gerginliklerden uzak durmakta fayda var. Kazanacağınız o kadar parayı da paylaşmanızda fayda var.

Akrep Burcu- Her ne kadar sanatsal aktivitelere zamanınız olmuyorsa da 2018 bu gibi aktiviteler için biçilmiş bir yıl olacak. Sizin beğenebileceğiniz tiyatrolar, konserler ardı ardına geldikçe mutluluk da ardı ardına gelecek. Belki siz de bu konuda bir girişim yapıp sergi açabilirsiniz. Bu konuda yolunuz açık. Her konuda inceleme yapmanızı gerektiren konular biraz canınızı sıkacak, sizi yoracak olsa da sonu güzel olacak.

Yay Burcu- Artık 2018’de duysallık ve alınganlık huyunuzdan vazgeçme zamanınız geldi. Her gün heyecan yaşamaya hazır mısınız? Bütün ilginçlikler sizin başınıza gelecek, şimdiden hazır olmakta fayda var. Sizdeki projeler bitmek bilmez de artık onları hayata geçirmenin zamanı geldi. Hararetli kişiliğinizi yansıtacağınız, akrabalarınızla huzur dolu günler geçireceğiniz çoğunluğu aktif, bir kısmı ise sakin bir yıl sizi bekliyor.

Oğlak Burcu- Her şeye olumlu bakmaya başlayacağınız bir yıla hoş geldiniz. Kendiniz bile bu duruma şaşıracaksınız. Hatta Pollyanna halt edecek yanınızda. Risklerden uzak durmanızda fayda var. Beklentilere elinizden geldiği kadar cevap verebileceksiniz. Yapmamanız gereken tek şey, panik. Hakem, hekim, hakim… ne olursa olsun bu üçlüden uzak durun. Pembe yalanlar söylemek zorunda kalabilirsiniz de zararlı bir durum yok, çekinmeyin. İç sesinize güvenin.

Kova Burcu- Şimdiye kadar ertelediğiniz bütün işleri bu yıl gerçekleştirme imkanınız var. Azımsanmayacak miktarda yolculuklar yapacaksınız. Hepsi sizin ruhunuza yenilikler katacak. Tüm yakınlarınızdan tam destek alacaksınız. Yaratıcılık zaten burcunuzun kökeninde var. Belli olmaz belki bir buluş yaparsınız. Herkesi peşinden sürükleyeceğiniz bir düşünce akımı yaratacak kadar yüksek bir auranız var. Bunu kullanmanın zamanı geldi. Yorulmadan koşmak için beklenen yıl bu yıl olacak.

Balık Burcu- Sizin için gayrimenkul yılı geçireceksiniz desek yalan olmaz. Alacak, satacak, batacak, çıkacaksınız. Zikzaklar sizin için çizilecek. Toplantılardan boğulacaksınız. Şimdiye kadar girmediğiniz ortamlarda bulacaksınız kendinizi. Kendinize yeni bir gardrop almanız gerekebilir. Tarzınızı değiştirmenin tam zamanı. Eleştiriler sizi rahatsız etmesin çünkü 2018’de bol bol eleştirileceksiniz.

Bugünden itibaren takibe başlıyorum. Bakalım kimler için tutturacağım öngörülerimi. Hele bir tutarsa, kariyerimi değiştirmeyi bile düşünebilirim.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık