• 19 June 2017, Monday 19:46
Av.Aytül ÖZTURAN YILMAZ...

Av. Aytül ÖZTURAN YILMAZ...

Vaadetmenin Dayanılmaz Hafifliği

düşünen ayna ... / Av. Aytül ÖZTURAN YILMAZ

Değerli Ponçik kasabası sakinleri,

Sizleriii (eko) bütün kalbimle kucaklıyorum (Kucaklamadı).

Bu meydanı dolduran herkesin ayaklarına sağlık diyooor (eko) hepinizi tek tek öpüyorum (Ayaklarımız beklemekten lop lop olmuş, öpen yok).

Konuşmama başlamadan evvel beni bu kurdele kesme görevine layık gören siz sayın değerli Ponçik kasabası sakinlerineee (eko) şükranlarımı sunuyorum (Bana sormadılar layıklık derecesini ama şükran iyi bir şey olsa da bir limonata sunsalardı o da olurdu).

Hep söylerim yine söylüyorum, siz herşeyin en iyisini hak ediyorsunuz.

Bugün buradaki coşku herşeyin başlangıcı olacaaak (eko) (Herşeyden ne kastediyor? Endişe, endişe, endişe…).

Sıkıntılarınız, dertleriniz bitecek (Çok büyük dertlerim yok çok şükür, ev sahibim evini satmaya kalkmasaydı sadece ayakkabım sıkıyordu).

Hep ileri daha da ileri gideceğiz (Gidemiyoruz ki bu kalabalıkta, çok sıkıştık).

Bu kurdelenin kesilmesiyle bir dizi müstakbel hizmetlerimiz de sizi bekliyor olacaaak (eko).

Bakıyor ve görüyorum ki kasabanızda bazı eksikler var. Bu eksiklerden makamım adına sizlerden özür diliyoruuum (eko) (Eksik olan şeyleri görüyor, Allahım ne yüce bir insan).

En kısa zamanda, evet en kısa zamanda kasabanıza ulaşım kolaylığı sağlayacak olan liman inşasına başlayacağııız (ekoyla karışan coşkulu alkış) (Bizim kasabamıza? Liman? Denizi olmayan kasabamıza? Liman? Saygı duyduk).

Bu daha başlangıç demiştim. İmza aşamasındaki 1001 yataklı hastaneyi söylemiyorum bileee (ekoyla karışan çılgın alkış) (25 hane ya varız ya yokuz, eh sıra beklememek anlamına geliyorsa 1001 yatak da iyidir, 500 kmlik şehir hastanesi biraz uzaktı, sevindik).

Pekii alışverişlerde kolaylık sizin de hakkınız değil mi? Dünyanın tüm ünlü markaları mağazalarını bu kasabanın alışveriş merkezinde açmasın mııı? (eko). Şimdiden kiralama için yarış halindeler haaa. (Şaşkın suratlar topluluğundan çılgın alkışlar ve kafalarda deli sorular).

Biliyorsunuz bütün dünya atom enerjsine geçti. (Ne zaman? Ajansları da hep izlerim ama kaçırmışım demek ki). Sizin neyiniz eksik, artık atom enerjisiyle ısınacak, atom enerjisiyle serinleyecek, atom enerjisiyle aydınlanacaksınıııızız (eko kesik kesik), (Bu gidişle atom enerjisiyle çarpılacak gibi duruyor).

Bunlar yetmez siz sayın değerli Ponçik kasabası sakinleri. Çalışmalarımız sürmekle birlikte sıralamak gerekirse; yeni bir adliye sarayı, yeni bir opera binası, yeni bir kütüphane de sizleri bekliyooor (eko) (İyi de bunlar eskiden de yoktu, var mıydı? Yoktu. Eminim).

Kazanan her zaman siz oldunuz, siz olacaksınız. Biz elimizden geleni hep sizin için yaptık, yapacağııızızız (Aaa ekoyu kendi kendine yapıyor).

Şimdi izninizle bu kurdeleyi keserken, siz sayın değerli Ponçik kasabası sakinlerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Baktıkça bizi hatırlayın diyorum. (Eko yok)

Veee kurdele kesilir, kurdelenin kesilmesine sebebiyet veren hizmet üzerindeki örtü kaldırılır.

Alkış kıyamet içinde sevinç ve gurur yaşanır, davul zurna ile sayın değerli şahsiyet uğurlanır. Hizmet denilen açılışı yapılan modern heykel önünde resim çektirilir de bu modern heykelin ne faydası olacaktır kimse anlayamaz.

Uzun uzun baktım da bu heykel şeye benziyor yahu.

Hani şey gibi biraz, aaa vallahi de billahi de şey ...


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık