• 05 June 2018, Tuesday 21:02
MetinSALMAN...

Metin SALMAN...

Bu seçim gençlerin seçimi!..

Metin SALMAN

24 Haziran’da yapılacak BASKIN ve KARAMBOL seçim Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğini belirleyecek bir seçim olacaktır ve bu seçimde en önemli rolü ilk defa oy kullanacak gençler oynayacaktır.

Bu seçim, Türkiye Cumhuriyeti için ya devam ya da Tayyiban Devleti’nin kuruluş seçimi olacaktır.

Gençler! Oyunuzu kullanırken:

1)Uyguladıkları yanlış politikalarla Türkiye’yi bütün komşuları ile kavgalı hale getiren,

2)Milli Eğitim sistemini kum saati gibi devamlı ters yüz ederek sizleri içinden çıkılamaz kuyulara atan,

3)Güya Devlet kasasından hiç para ödenmeden yapıldığını ileri sürerek milleti kandırıp geçmediğimiz köprü, yol ve tünellerin parasını sizden tahsil eden,

4)Gitmediğiniz belki de hiç gitmeyeceğiniz şehir hastanesi denilen heyulaların gitmeyen hastalarından doğacak açıklarını size ödetecek olan,

5)Sizleri, istediğiniz okula değil de kendilerinin uygun gördükleri okullara gitmenizi sağlayacak düzenlemeyi yapan,

6)Eğitim sürelerini 4+4+4 yaparak eğitimi dert+dert+dert durumuna getiren,

7)Uyguladıkları yanlış (belki de kasıtlı) dış politikalar yüzünden Suriye’den 3,5 milyonun üzerinde Suriyeli’nin ülkemize gelmesi sonucu 30 milyardan fazla bir tutarın kendi vatandaşlarına değil de onlara harcanmasına sebep olan,

8)İktidara geldikleri 2002 kasımından bu tarafa Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş değerlerini yıkmaya çalışan,

9)Milli bayramların kutlanmasını neredeyse yasaklayan,

10)Türk adını kullanmaktan özellikle kaçınan, ülkenin birlik ve beraberliğinin temeline dinamit koyan,

11)Atatürk adını her türlü kitaplardan ve ülke genelinde her yerden silmeye çalışan,

Bu iktidarın uygulamalarını unutmayacaklardır.

Gençler! Seçim günlerinden önce Atatürk’ümüzün “Gençliğe Hitabe”sini BİR KERE, BİR KERE, BİR KERE daha okuyunuz.

O hitabede Atatürk size: “Türk İstiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmek” görevini vermiş bulunmaktadır. Bu seçim tam o görevi yerine getireceğiniz zamandır.

Bu görevi yerine getirmeniz için şartlar ne kadar uygun olmasa da yine yılmamalısınız. Çünkü dedeleriniz, nineleriniz, babalarınız da çok çok zor şartlarda mücadele ederek Osmanlı İmparatorluğu enkazından yeni, yepyeni bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kurdular.

Şimdiki şartlar Kurtuluş Savaşı şartlarından kötü değil.Bunun için siper kazmanız, silah kuşanıp cepheye gitmeniz gerekmiyor. Sadece sandığa gidip oy verecek ve verdiğiniz oyu namusunuz kabul edip koruyacaksınız.

Bütün yazılı ve görsel basın bir tarafa çalışıyor olsa da (2.6.2018 cumartesi günü AKP Genel Başkanı Tayip Erdoğan’ın konuşmasını 35 televizyon kanalı Merak Akşener’in konuşmasını 2 televizyon kanalı yayınlıyordu) hiç adil olmayan bir seçim çalışması yürütülüyor olsa da yine de yılmayacağız.

Atatürk’ün “GENÇLİĞE HİTABESİ”sini bir kere daha okuyup, orada belirtildiği gibi: “Bu ahval ve şerait içinde dahi Türk İstiklal ve Cumhuriyeti’ni kurtarmak” görevini yerine getirmek üzere oy vermeye koşmalısınız.

Oyunuzu kullanarak, bu ülkenin tek bir kişinin yönetimine geçmesini, Tayyiban Devleti haline gelmesini önleyebilirsiniz.

Ya da hür olmayı bir tarafa bırakıp kafeste yaşamayı tercih eder, size çağdaş eğitim anlayışından çağdışı bir eğitim sistemini ve padişahlık yönetimini getirecek kişileri tercih edersiniz.

Karar sizin! Fakat oy vermeden önce son bir defa “GENÇLİĞE HİTABE”yi mutlaka okuyun.

Kurtuluş sizde gençler

Haydi; Türk Milleti için, Türkiye Cumhuriyeti’nin ebediyen yaşaması için ve sevgili Atatürk’ümüz için sandık başına.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık