• 26 March 2024, Tuesday 10:26
MetinSALMAN...

Metin SALMAN...

İSTANBUL SEÇİMLERİ?!...

2002 Kasım’ında yapılan seçimlerde yeni kurulan AKP (Her ne kadar kendilerine AK PARTİ denilmesini istiyorlarsa da, kurulduklarından bu tarafa renk artık AK denilemeyecek kadar kirlendi.) diğer partilerin seçim barajı altında kalmaları sonucu, hiç beklemediği bir sonuç elde etti.

Seçimlerde 4 oy almasına karşı, diğer partilerin baraj altından kalmaları sonucu f meclis çoğunluğu elde etti.

Cumhuriyetle kavgalı bir parti olarak iktidara gelen bu parti, uğraşa uğraşa Cumhuriyet Kurumlarının içini boşaltarak, onları sadece TABELA kurumları haline getirmeyi başardı. Bu kurumlar ismen var gözükseler de, cismen içleri boşaltılmış durumda!

Padişahımız (!), Efendimiz (!) Recep Tayyip Erdoğan baktı gördü ki bu kurumlar kendisine zorluk çıkarıyor, dedi: “Bizim için fazla bu kadar kurum! Bunları azaltalım!  31 Mart 2024’te yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde İstanbul için bize yeter bir KURUM! 2019 Martındaki yapılan seçimlerden sonra SEVDASINDAN PRANGALAR eskittiğim İstanbul için lazım bir KURUM! O da olacak MURAT KURUM!” dedi çevresine: “Fazla düşünmeyin ben karar verdim bundan ibaret DURUM!” Böylece İBB Başkanlığı’na aday oldu MURAT KURUM.

Bilindiği üzere kurum kelimesinin hem “böbürlenmek, kendini beğenmek, ayrıca da yanan ateşin dumanının baca ve borularda bıraktığı yanıcı baca birikintisi” gibi değişik iki anlamı var. Bacalarda biriken bu kalıntı da temizlenmezse en büyük yangın sebeplerinden biri.

İBB Başkanlığı’na aday olan Murat Kurum, seçim çalışması yapıyor ortalıkta dolaşarak, kurum kurum! AKP’nin adayı olarak İstanbul için şimdi söylenmesi uygun olmayan düşünceler kafasının arkasında saklanıyor, takiyye yapıyor, onları hiç söylemiyor MURAT KURUM!

Kurum kelimesinin ikinci anlamını ele aldığımızda (Yani yanmadan sonra biriken ve evler için yangın tehlikesi doğuran birikintiler), şayet 31 Mart 2024’te seçimlerde kazanırsa Murat Kurum, bilinmeli ki İstanbul için hiç iyi olmayacak durum!

İstanbul’lular evlerinde BACA YANGINI TEHLİKESİNDEN UZAK DURMAK istiyorlarsa, BACALARDAN TEMİZLENMELİ KURUM! Yoksa VAHİM DURUM’.  23.03.2024


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık