• 23 March 2017, Thursday 18:28
KonukYazar...

Konuk Yazar...

Bir olalım, Tek yürek olalım

Ahmet KARAGÖZ

Emekli % 2,8 zam alırken emeklinin hakkını savunması gereken zat, senin benim maaşımızın yedi kat fazlasını alıyorsa tabii ki kucak dolusu çiçekler, buketler sunacaktır.

Sevgili emekli kardeşim Ergun Aksoy, ben Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu övmek için değil gerçeği ifade etmek için yazıyorum. Senin de yazdığın gibi emeklilerin senelerdir süren sefaletine son verecek olan o iktidarın çok yakın olduğunu söylüyorum. Harvard Üniversitesi’nin ambleminde “VERİTAS” yazar. “VERİTAS” Latincede gerçek demektir.

Gerçek insanı özgürlüğe ulaştırır. Özgür olmayan kişi mutlu olamaz. Sayın Kılıçdaroğlu da hep gerçekçi oldu, gerçekleri konuştu.

Emeklinin, memurun, esnafın, köylünün, çiftçinin, işçinin, işsizin, işverenin umudu ve ışığı olacağını kendisinin de dediği gibi, yedi göbek değil yetmiş yedi göbeğinin nereye vardığını, ulaştığını ve bunun da söylediklerinin, verdiği sözünün teminatı olduğuna inanarak yüreğimle yazdım, yazıyorum.

Hiç endişelenme, senin ve tüm emekli kardeşlerimizin oyu boşuna gitmeyecek. Yeter ki güvenelim ve bir olalım tek yürek, tek yumruk olalım. Saygılarımla …

 

Cumhuriyet ile kalalım

 

Cumhuriyet ile açtık gözümüzü

O asırlık bir çınar

Ne padişah istiyoruz

Ne de hükümdar

Atatürk ve bayrak sevgisi

Kalbimizde damar damar…

 

(MİLAS)


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık