• 22 May 2018, Tuesday 10:19
MehmetSarı

Mehmet Sarı

Sayın Muharrem İnce, ülkemin dertlerine ilaç olacak, hastalıkları bitirecek!

Mehmet SARI - Emekli İlköğretim Müfettişi

 

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı yurt çapında yapmakta olduğu mitinglerdeki konuşmalarında ve Fox kanalındaki açıklamalarında kendisine sorulan sorulara verdiği cevaplarda, ülke sorunlarına 24 Haziran’da reisi cumhur olursa ilaç olacak projeleriyle geleceğini bir bir açıkladı.

Başta, bozulan eğitimi düzelteceğini açıklaması takdire şayandı.Çünkü bir ülkede eğitim akıl ve bilim dışı ise bu ülkede başka hususun iyi olacağını görmek ve yaşamak mümkün değildir.Şu anda ülkemizde yaşadığımız bu değil mi?Eğitim yapboz tahtasına çevrilmemiş midir?En kötüsü, eğitim dinselleştirilmeye çalışılmıyor mu?Yani laik eğitimden eğitimimiz uzaklaşmıyor mu?

Ülkeye ikinci kötülük adaletin yok olması ile veriliyor.Sayın Muharrem İnce bu kötülüğe de çare bulacağını ısrarla belirtiyor, konuşmalarında.

Üretimdeki gerilemenin nedenlerini anlatırken, çiftçiye devlet desteğinin olmamasının buna neden olduğunu belirterek, seçilirse çiftçiye devlet desteği sağlayacağını açıklıyor.Bu açıklaması da bence çok yerinde ve ilaç gibi bir açıklama oluyor.

Konuşmalarında üçüncü olarak da ülkeye gerçek demokrasiyi getireceğini, insanları özgür ve barış içinde kardeşçe yaşatacağını belirtmesi, ülkemizin çok önemli bir sorununu tespit ettiğini ve nasıl çözeceğini açıklaması da, gerçekçiliğini ortaya koyuyordu.

Ayrıca insanlarımızın 81 milyonunun hepsini kucaklayacağını, hepsine eşit muamele edeceğini ve devleti israftan, böylece de ekonomimizi krizden kurtaracağını belirtiyordu.

İşte insan, bu cumhurbaşkanı adayını dinledikçe, ülkemizdeki karanlık ve kötü gidişten kurtulacağımıza dair güveni hissetmeye başlıyor.

Gene, dış politikamızdaki yanlışlarımızı sayıyor, bunların artık olmayacağını gönülden açıkladığını ve inançlı olduğunu insanlarımız anlıyor ve kendisine oyunu vereceğini ve cumhurbaşkanı yapacağının sözünü veriyor bence ...


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık