• 11 August 2016, Thursday 19:26
MehmetSarı

Mehmet Sarı

Milas Belediye Başkanlığımızdan isteklerim

Mehmet SARI - Emekli İlköğretim Müfettişi

Belediyemizin, artık mahalle olan eski köylerimizde yeni hizmetler yapmasından şahsen çok memnunum.

Ben de köyde dünyaya gelen birisi olarak köylerimizdeki park, yol genişletme, parke döşeme, asfalt kaplama gibi bu yöndeki hizmetleri alkışlıyor, daha da yapılmasını bekliyorum.

İşte bu beklentilerimden biri, Kırcağız (Köyü) Mahallesinin yolları çok dar ve geniş araçlar geçemiyor. Hemşehrilerim, bu yolların genişlemesi için, yerlerinden yol genişletme yapılmasına razı olacaklarını belirtiyorlar.

Bir de bu mahallemizin Akyarlar’daki mezarlığı birçok insanın özel arazisi içinde ve duvarsız olmasından dolayı mezarlık içinden gidilip geliniyor. Mezarlarımız bakımsız, korumasız durumda bulunmaktadır.

Mezarlığımızın da bakıma tabi tutulması gerekiyor.

Belediyemizin çok köyde mezarlıklara yaptığı hizmetini, benim köyümün mezarlığında da yapacağına güvenerek hatırlatıyorum, saygılarımla.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık