• 31 October 2016, Monday 18:37
HüseyinAçar

Hüseyin Açar

Amatör Spor Haftası Kutlamaları

Taraftarın Sesi - Hüseyin AÇAR / [email protected]

10 - 16 Ekim tarihleri arasında ülkemizde Amatör Spor Haftası kutlandı. İlçemiz Milas’ta da bu hafta ile ilgili çeşitli spor etkinlikleri yapıldı. Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüzün personelinin yoğun çalışmaları sonucunda Amatör Spor Haftası ilçemizde en iyi şekilde kutlandı.

10 Ekim Pazartesi günü yapılan açılış törenleri ile başlayan kutlama haftamızda okçuluk gösterileri, Çocuk oyunları yarışmaları, Badminton, Hentbol, Judo, Güreş, Voleybol, Masa Tenisi gibi spor dallarından en güzel görüntüler verilmeye çalışıldı. Her sene geleneksel olarak kutlanan Amatör Spor Haftasında ilçemizde spor adına güzellikler ve renkli görüntüler bu spor etkinliklerini izleyenlere sunulmaya çalışıldı.

Öncelikle Amatör Spor Haftası’nın ilçemiz Milas’ta en güzel ve en etkili bir şekilde kutlanması için gerekli çalışmaları yapan Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz Mustafa Ali Ünlüsoy ve ekibini kutluyorum.

Ayrıca spor etkinliklerimizin en güzel şekilde sporseverlerle buluşmasını sağlamaya çalışan antrenör arkadaşlarımız ve özellikle de sporcularımızı kutluyor ve teşekkür ediyorum.

1 haftalık bir zaman dilimin her günü farklı bir spor etkinliğinin yapılması elbette hiç kolay değildir. Bu anlamda antrenörlerimiz ve sporcularımız yoruldular. Ancak özveri ve severek yapılan bu sportif etkinlik çalışmaları bizlere en güzel şekilde yansıdı.

Gelecek yılın Amatör Spor Haftası Kutlamaları Programına ilçemiz Milas’ta spor yaptıran kulüplerimizin değerli temsilcileri de alınırlarsa ve kendilerine bu kutlamalara katılma olanakları sağlanırsa İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüzün üzerindeki yük de sanıyorum ki bir ölçüde de olsa azalmış olacaktır.

Hani bazen yapılan eleştiriler mevki ve makamlarda yöneticilik yapan değerli bürokratlarımızı sıkabilmektedir. Ancak bizler basın mensupları özellikle spor basını olarak ilçemiz Milas’ta yapılan sportif çalışmaları yakından izliyoruz ve yapılan çalışmaları ve bu çalışmalar için emeği geçenleri çok yakından biliyoruz.

Yaptığımız eleştirileri daha güzelini daha iyisini yapabilmek adına yaptığımızda sanıyorum ki hiç kimse yapılan bu eleştirilerden üzücü bir durum çıkarmayacaktır.

Amatör Spor Haftası ile ilgili olarak yapılan çalışmaları olumlu buluyorum. Bu çalışmalar için çaba harcayan emek veren herkesi bir kez daha kutluyorum.

2017 - 2018 sezonu Amatör Spor Haftası Kutlamaları için ilçemizdeki Amatör Spor Kulüpleri yöneticileri ile bir görüşme yapılarak bu spor kulüplerimizin sporcularının da sportif yarışmalara ve gösterilere katılmaları sağlanabilir diye düşünüyorum.

Özellikle içinde yaşamaktan gurur duyduğum güzel ilçem Milas’ın Muğla’nın diğer ilçelerinden spor konusunda her zaman daha ileride olmasını isterim.

Başarılı sporcuları başarılı antrenörleri ve başarılı yöneticileri olan ilçemizin tek eksikliğinin spor adına yeterli sayıda spor tesisleri olmaması yıllardır dile getirdiğimiz bir yorumdur.

İlçemiz Milas’ın adının sportif etkinlikler yarışmalar gösteriler ve müsabakalar yoluyla en iyi şekilde duyurulduğuna inanıyorum.

Milas Belediyesi tarafından yapılan kapalı spor salonun spor adına devreye girmesi, mevcut spor salonumuzun yeniden yapılarak daha modern bir hale getirilmesi, Milas Stadyumu’nun suni çim saha haline getirilmesi, Gençlik Merkezindeki spor salonunda sporcular adına hizmette olmasıyla antrenman salonları antrenman sahalarının çoğaltılmasıyla, tenis kortlarımızla ve özellikle eksikliğini duyduğumuz yüzme havuzumuzun Belediye Spor Salonu içinde devreye girmesiyle Milas gelecek dönemlerde sporda adını daha başarılı bir şekilde duyuracaktır.

2016 - 2017 Amatör Spor Haftamızı Milas’ta sportif başarılarımızın artması anlamında kutluyor ve yeni sezonda spor adına yarışmalara, müsabakalara katılacak tüm spor kulüplerimize ve sporcularına başarılar diliyorum. 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık