• 20 November 2017, Monday 18:27
HüseyinAçar

Hüseyin Açar

‘Kaymakamlık Futbol Turnuvası’ değerlendirmesi

Taraftarın Sesi / Hüseyin AÇAR  - [email protected]

Milas Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve bu yıl ilk kez yapılan Cumhuriyet Kupası Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası geçtiğimiz hafta içinde sona erdi.

Turnuvaya 4 grupta 18 takım katıldı. Yapılan grup maçları sonrasında gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar turnuvanın çeyrek final eleme maçlarına çıktılar. A Grubunda 1. PTT ve 2. Kaymakamlık, B Grubunda 1. Hava Meydan Komutanlığı ve 2. Jandarma, C Grubunda 1. Belediye ve 2. EML, D Grubunda ise 1. DHMİ ve 2. İlçe Tarım takımları sıralamaya girdiler.

Çeyrek final karşılaşmalarında ise Belediye – İlçe Tarım, PTT - Jandarma, Kaymakamlık - HMK ve DHMİ -  EML eşleşmeleri sonrasında oynanan maçlarda Belediye, PTT, Hava Meydan Komutanlığı ve DHMİ takımları rakiplerini yenerek yarı final maçlarına çıkma hakkını elde ettiler.

Turnuvanın yarı final maçlarında ise Belediye, rakibi PTT’yi, DHMİ de rakibi Hava Meydan Komutanlığı’nı yenerek turnuva şampiyonluğu için son kez sahaya çıktılar.

10 Kasım Cuma günü yapılan üçüncülük maçında Hava Meydan Komutanlığı PTT takımını 5 - 2 yenerek turnuva üçüncüsü oldu. Şampiyonluk karşılaşmasında ise Milas Belediyesi, rakibi DHMİ takımını 4 - 2 yenerek turnuva şampiyonu oldu.

Milas Kurumları arasında dostluğu, saygı ve sevgiyi pekiştirmek amacıyla yapılan futbol turnuvası, Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü adına düzenlenmişti. Bu nedenle, bu anlamlı futbol turnuvasında turnuvaya katılan takımlar maçları boyunca gereken saygıyı sevgiyi ve anlayışı göstererek turnuvanın son derece başarılı bir şekilde geçmesine neden oldular.

Turnuva komitesi görevlileri İbrahim Şahin, Hasan Başaran, Çağrı Arıkan, Onur Semiz; turnuvaya sahasını açan Ticaret Meslek Lisesi Halı Sahası İşletmecisi Yaşar Yalçın ve turnuvada 40 maçın tamamında hakemlik yapan Gazetemiz Spor Muhabiri Hüseyin Açar, turnuvanın başarısı için haftanın her günü sahada görevlerinin başındaydılar.

 

Ödül Töreni

10 Kasım Cuma günü oynanan final maçları sonrasında ödül töreni yapıldı. Turnuvada, Kaymakamlık Futbol Takımında forma giyen ve başarılı maçlar çıkaran Milas Kaymakamı Eren Arslan ve Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ödül töreninde başarılı sporculara kupa ve madalyalarını verdiler. Ayrıca Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava, Milas Belediye Başkan Yardımcılarından Faik Karagöz, Milas Kent Konseyi Başkanı Mehmet Günlük de turnuvanın ödül törenine gelerek sporculara ve takımlara kupa ve madalyalarını verdiler.

 

Turnuvanın Enleri

Şampiyon Takım: Milas Belediyesi, Turnuva İkincisi: DHMİ, Turnuva Üçüncüsü: HMK

Turnuvanın En Centilmen Takımı: Milas Belediyesi

Turnuvanın Gol Kralları: Mustafa İçöz - Belediye, Yasin Bozkurt - Hava Meydan Komutanlığı (19’ar gol)

En Başarılı Kaleci: Onur Adıgüzel (DHMİ)

Cumhuriyet Bayramımız için Milas Kaymakamlığı’nca yapılan halı saha futbol turnuvasında emeği geçen ve turnuvaya destek olan herkese teşekkür ediyorum. Turnuva takımlarını da centilmence mücadelelerinden dolayı kutluyorum.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık