• 23 October 2017, Monday 19:07
HüseyinAçar

Hüseyin Açar

Yeni Milasspor’un ‘Şampiyonluk Gecesi’

2016 - 2017 futbol sezonunu yenilgisiz tamamlayıp 39 yıl sonra şampiyonluk sevincini yaşayan Yeni Milasspor, 2017 - 2018 sezonu öncesinde ‘Şampiyonluk Gecesi’ düzenleyerek şampiyonluk kupasını Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top’tan aldı.

Eski Cumhuriyet Başsavcısı, Köşe Yazarı ve CHP İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner, CHP Muğla Milletvekili Av. Akın Üstündağ, eski dönem CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcıları Zeynep Mat ve Faik Karagöz, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, MHP Milas İlçe Başkanı Sinan Yılmaz, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top, Muğla TÜFAD Başkanı Alaattin Nagunlu, Muğlaspor Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim, Şoförler Odası Başkanı Nurol Paskal, Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Milas Yörük Obaları Derneği Başkanı Erkan Turgut, Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, MİFAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Emekli, Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen ve yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda mahalle muhtarı ve spor camiasından çok sayıda temsilcinin yanı sıra kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı şampiyonluk gecesinde, 2016 - 2017 futbol sezonunda Birinci Süper Amatör Lig’de, 39 yıl sonra şampiyonluk sevincini yaşayan Yeni Milasspor, sezon sonundaki sevinci bir kez daha yaşadı, yaşattı. Şampiyonluk kupası Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top tarafından kulübün Onursal Başkanı ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a verilirken; Başkan Tokat, teknik heyet, futbolcular ve Sevdamsın Milasspor Taraftarlar Derneği üyeleri, şampiyonluk kupasını hep birlikte kaldırdılar.

Şampiyon Yeni Milasspor

13 Ekim Cuma akşamı MYLSA 48’de düzenlenen ‘Şampiyonluk Yemeği’nde ayrıca Milas Gençlikspor, Milasgücü, Beçin Gençlikspor, Dörtyol Gençlikspor, Güllük Belediyespor takımları da temsilcileri ile Yeni Milasspor’a destek oldular.

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarları ve Amigo Şeker İbrahim Alır’ın renkli görüntüleriyle anlam kazanan gecede Milasspor Masterler Futbol Takımı da tüm sporcuları ile geceye katıldılar.

Milaslı Fenerbahçeliler da gecede yer aldılar.

Milaslı Fenerbahçeliler Grubu Başkanı Hasan Tuzla ve grup üyelerinden bazıları da Mor Beyaz formaları ile gecede yer alarak Yeni Milasspor’a destek oldular. Aralarında topladıkları 1000 TL’yi Yeni Milasspor’a bağış olarak veren Milaslı Fenerbahçeliler ayrıca Yeni Milasspor’un deplasmanlarından biri için ‘taraftar aracı kaldırma sözü’ vererek her zaman Yeni Milasspor’un yanında olduklarını gösterdiler.

Ersin şov ve Grup Pusula...

Yeni Milasspor’un şampiyonluk yemeğinde buluşan Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarları ve Mor Beyaz Renklere Gönül verenler gece boyunca Ersin şov ve Grup Pusula ile eğlendiler.

Milas basınının da ilgi gösterdiği ve yer aldığı gecede Kılıç Holding gibi bazı büyük firmalar da maddi destek vererek Yeni Milasspor’a destek oldular. MYLASA 48 Sahibi Şafak Kaya, deplasman kahvaltılarına sponsor olurken, gecenin de ev sahipliğini kusursuza yakın bir şekilde yaptı.

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen’in açılış konuşmasıyla başlayan şampiyonluk yemeğinde ayrıca bir Elektrikli Motorsiklet ve Akıllı Telefon da maddi destek amaçlı kulüp yönetimi tarafından satışa sunuldu. Gecenin sonlarına doğru yapılan çekilişle hediyeleri kazanan talihliler armağanlarına kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşadılar.

Yeni Milasspor şampiyonluk yemeğine ilgi ve katılım oldukça büyük oldu. Ancak bu tür büyük organizasyonlarda sık sık olan bazı eksiklikler bu gecede de ne yazık ki yaşandı.

Gönül isterdi ki 2016 - 2017 Muğla Süper Amatör Küme Futbol Liginde namağlup Şampiyon olan Yeni Milasspor’un o dönemdeki Teknik Sorumlusu Cenk Atasoy’a bir teşekkür plaketi verilebilseydi. Takımın kadrosunda yer alan ve bu sezon olmayan futbolcular da geceye davet edilebilseydi…

2017 - 2018 sezonunda takımın başında olan Teknik Heyet kadrodaki futbolcu kardeşlerimiz de şampiyonluk yemeğinde tek tek ve isim olarak konuklara tanıtılabilirdi.

Dedik ya bu tür organizasyonları yapmak oldukça zor ve emek isteyen çalışmalardır diye. Elbette eksiklikler ve hatalar da olabilecektir. Önemli olan olaylara hoşgörüyle yaklaşmaktır deyip şampiyonluk yemeğinin genel anlamda bu sene farklı ve diğer senelerden çok daha güzel geçtiğini söyleyebilirim.

Yolun açık, şansın bol olsun

2017 - 2018 sezonda Muğla Süper Amatör Küme Futbol Liginde ilçemizi temsil edecek olan güzide spor kulübümüz Yeni Milasspor’a yeni sezonda gönülden başarılar diliyorum. Yolları açık ve şansları bol olsun.

Çok yakından biliyorum ki, Hasan Özmen ve yönetimi göreve geldikleri günden bu yana maddi sıkıntılarla birlikte kulübün birçok sıkıntılarını da çözmek adına gereken her çalışmayı yapmaktadırlar.

Yeni Milasspor, şehrimizin ve benim takımım ya da bizim takımımızdır diyen herkes, Mor Beyaz renklerin sadece iyi günlerinde değil kötü günlerinde de yanlarında olmalıdır.

Yeni Milasspor 1984 - 1985’li yıllarda Üçüncü Ligde mücadele etmeye başlamış, toprak sahalarda çamurlar taşlar içersinde oynamış, mazisi şanla şerefle ve başarıyla dolu bir kulüptür. 2000’li yıllarda düştüğü Muğla Süper Amatör Küme Futbol Liginden kurtulma çabası ve isteğinde olan ilçemiz kulübü, tüm Milas’ın desteği ile gelecekte bir gün mutlaka tekrar profesyonel liglere dönüş yapacaktır.

Hak ettiği gerçek yerinde olması dileklerimle, Yeni Milasspor’a yeni sezonda başarılar diliyorum ...


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık