• 07 May 2021, Friday 9:41
HüseyinAçar

Hüseyin Açar

​​​​​​​"Başarımı yoksa başarısızlık mı?"

Voleybol değerlendirmesi

2020-2021 Spor sezonunda Teknik Sorumluluğunu Osman Çakıray'ın üstlendiği  Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı ligde fırtına gibi esti; aldığı seri galibiyetlerle liginin en iyi takımı olduğunu gösterdi ve ligin sonunda 22 maçta 19 galibiyet 3 mağlubiyetle 57 puanla ligi tamamladı ve liginin şampiyonu oldu.

Sezon başında hedefini ligde iyi oyun, güzel galibiyetler ve ligin ilk sıralarında yer alarak Efeler Liginde mücadele etmek olarak belirleyen Milas Belediyespor, bu hedefine kısmen ulaştı.

Ligin ilk yarısı tamamlandığında grup lideri olan Milas Belediyespor,  liderliğini sezon sonuna kadar sürdürdü.

Ligin ikinci yarısında Efeler Ligi Play Off maçlarını düşünerek 2 yabancı oyuncu transferini gerçekleştirdi.

Redi Bakiri ve Juan Petras isimli sporcular lig performaslarıyla açıkça çok da güven vermediler.

Efeler Liginde oynayacağı grup maçları düşünülerek kadroya katılan bu 2 yabancı sporcu  Play Off karşılaşmalarında takıma katkı sağlayamadılar dersek yalan olmaz.

Voleybol sezonunda grubunda ligin altını üstüne getiren ve seri galibiyetlerle Milas'ın adını başarıyla duyuran Milas Belediyespor Voleybol Takımı, ligde sadece 3 mağlubiyet aldı.

Lig maçlarında Ankara'da Manisa  Jeopark Kula Belediyespor'a 3-0 yenilen ilçemiz temsilcisi, ilk hayal kırıklığını bu maçta yaşadı ve yaşattı.

İkinci yenilgisini Milas'ta kendi sahasında oynadığı karşılaşmada İzmir takımı Saint Joseph'e 3-1 yenilerek alan ilçemiz temsilcisi, ligin son haftasında oynayacağı Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor maçına Covit nedeniyle gitmeyip, hükmen 3-0 yenilerek  üçüncü mağlubiyetini aldı.

Voleybol sezonunda lig maçlarında aldığı galibiyetler ve iyi oyunu ile ligi şampiyon olarak ilk sırada bitiren Milas Belediyespor'u lig sezonu için başarısız saymamız mümkün değildir.

Ancak 3  sezondur ligde başarılı olmasına rağmen lig sonunda katıldığı Efeler Ligi Play Off maçlarındaki oyunlarıyla bir üst lige çıkma yolunda beklentilerimizi karşılayamayan  Milas Belediyespor'u bu anlamda başarılı saymamız da yine mümkün değildir.

Lig maçlarındaki oyunlarını Efeler Ligi Play Off maçlarına yansıtamayan ilçemiz takımı Milas Belediyespor ile ilgili sezon değerlendirmemize bir sonraki yazımızda devam edeceğiz.

Ligde başarılı olan ancak Play Offlarda bu başarısını sürdüremeyen Voleybol Takımımızdaki eksiklikler nelerdir? sorusuna cevap bulmaya çalışacağız.

Milas Belediyespor Voleybol Takımının

2021-2022 Sezonunda ki lig mücadelesi nasıl olacak sorusunu da yine ikinci bölümde cevaplar vereceğiz.

Devam edecek......


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık