• 18 September 2017, Monday 19:53
HüseyinAçar

Hüseyin Açar

Yıldızların Milas buluşması renkli geçti

Taraftarın Sesi / Hüseyin AÇAR -

8 Yıldız Kızlar il ve ilçe voleybol takımının Milas’ta buluşması oldukça renkli ve güzel geçti. Milas Belediyesi tarafından yapılan ve Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Milas Atatürk Spor Salonu resmi açılış öncesinde ilk sportif etkinliğini Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası ile yaptı.

Turnuvaya ev sahipliğini Milas Belediyespor takımı yaptı. Muğla’nın Yıldız Kızlar grubundaki takımları Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor, Bodrum Doğuşspor ve Yeşil Marmarisspor takımları da katıldılar.

Turnuvamızın konukları ise İzmir’den Buca Dostspor, Denizli Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ve Aydın Belediyespor ile Söke Remzi Zeytinoğluspor Kulüpleri oldular.

9 - 10 Eylül Cumartesi ve Pazar günleri 2 gün boyunca Milas Atatürk Spor Salonunun 2 salonunda birbirleriyle lig maçları öncesinde mücadele eden 8 Yıldız Kızlar Voleybol Takımı müsabakaları izleyen az sayıda voleybolsevere son derece renkli ve zevkli maçlar izlettiler.

A Grubunda 1-Muğla Büyükşehir Belediyespor, 2-Bodrum Doğuşspor, 3-İzmir Dostspor, 4-Söke Remzi Zeytinoğluspor; B Grubunda ise 1-Milas Belediyespor, 2- Yeşil Marmarisspor, 3-Denizli Belediyespor ve 4-Aydın Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü yer aldılar.

9 Eylül Cumartesi günü başlayan Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvasında ilk gün oynanan sabah seansı 2 maçın sonrasında, turnuvaya katılan takımların açılış töreni yapıldı.

Törende, turnuvayı düzenleyen Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Spor Gençlik Daire Başkanı Ali İnan, yaptığı açılış konuşmasında turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederek başarılar diledi. Yapılan konuşmalar sonrasında Turnuvaya katılan voleybol takımlarının antrenörlerine teşekkür sertifikaları verildi.

Cumartesi günü oynanan grup maçları sonrasında, 10 Eylül Pazar günü klasman grubu müsabakaları ve öğleden sonra da turnuvanın final karşılaşmaları oynandı.

Turnuvada yer alan ilimiz Yıldız Kızlar Voleybol Takımları, Ekim ayı içinde başlayacak lig maçları öncesinde takımlarının sporcularının saha içindeki performanslarını görerek eksikliklerinin neler olduğunu anlamaya çalıştılar.

Turnuvada özellikle grup müsabakalarında çok zevkli maçlar izledik. Bodrum Doğuşspor - İzmir Dostspor maçı, Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlikspor - Milas Belediyesi 3 - 2 lik karşılaşmalar turnuvanın en zevkli maçları oldular.

10 Eylül Pazar günü oynanan final karşılaşmaları da oldukça heyecanlı anlara sahne oldu.

Turnuvanın üçüncülük dördüncülük maçını İzmir Dostspor 3 - 1 kazandı ve üçüncü oldu.

Turnuvanın Şampiyonluk karşılaşmasında ise Aydın Gençlik Hizmetleri ile Aydın Söke Remzi Zeytinoğlu takımları karşılaştı. Maçı 3 - 0 kazanan Söke takımı Turnuvanın Şampiyonu oldu.

10 Eylül Pazar günü oynanan şampiyonluk maçı sonrasında düzenlenen ödül töreni ile turnuvaya katılan takımlardan ilk dörde giren takımlar kupalarını alırlarken diğer takımların sporcularına teşekkür anlamında madalyaları takıldı.

Turnuva ödül töreninde takımların kupalarını ve madalyalarını Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Spor ve Gençlik Daire Başkanı Ali İnan, Milas Belediyesi Meclis Üyesi Murat Yazar, CHP Milas İlçe Başkanı, eski Voleybol Antrenörü Suat Özcan, Milas Belediye Spor Kulübü Antrenörü Eşref Mete, Spor Muhabiri olarak ben ve Milas Atatürk Spor Salonu Tesis Sorumlusu Özlem Aydın Küpelioğlu ve turnuvaya katılan takımların antrenörleri verdiler.

Turnuvamıza katılan il ve ilçe takımlarından Söke Remzi Zeytinoğlu Spor Voleybol Takımı oynadığı maçlarda gösterdikleri başarılı performansla turnuvanın en beğenilen takımı olurken fiziki üstünlüğü olan Aydın Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Voleybol Takımının yıldız kız sporcuları da turnuvada göz doldurdular.

İzmir Dostspor takımı ise turnuvada üçüncülüğü elde ederken, özellikle klasman grubu maçında Aydın takımı karşısında yenilmesine rağmen oynadığı oyunla oldukça beğenildi.

İlçemize gelen Yıldız Kızlar Voleybol Takımları arasında en zayıf olanı Denizli Belediyespor takımıydı.

Turnuvada yer alan ilimiz takımları arasında lige en hazır olan takım, oynadığı turnuva maçları sonrasında Yeşil Marmaris olarak görülürken Muğla Büyükşehir ve Bodrum Doğuşspor’un da kendi liglerinde liderliğe oynayacak görüntüsü yaptıkları maçlar sonrasında belli oldu.

Turnuvaya ev sahibi olarak katılan Milas Belediyesi Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, beklediğim ve arzu ettiğim oyunu ne yazık ki maçlarına yansıtamadılar. Yetenekli sporculardan oluşan ve gelecek vaat eden Milas Belediyesi Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ve ilimizin diğer takımları, gönül isterdi ki ilk dört sırada yer alsınlar.

Ancak turnuvanın ligler öncesi bir hazırlık turnuvası olması açısından sanıyorum ki turnuvaya katılan tüm takımlara yararı olduğuna inanıyorum.

Milas’ta yeni spor salonumuzda Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ilk spor etkinliği Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvasında artı ve olumlu bir parantezi de Atatürk Spor Salonunda görevli olan personele açmak istiyorum.

2 gün boyunca güler yüzleri ile son derece başarılı bir şekilde turnuvaya katılan takımlara yardımcı olan Atatürk Spor Salonumuzun tüm çalışanlarına kocaman bir teşekkür gönderiyorum. Turnuvada görev yapan Sağlık Ekibimize de ayrıca teşekkürler.

Çok uzun yıllardır Milas’ta görmek istediğimiz güzellikte modern ve rahat bir spor salonunu Milas sporuna ve gençlerimizin hizmetine sunan Milas Belediyesi’ne, başta Başkanımız Muhammet Tokat’a ve bu salonun oluşmasında emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e ve Muğla Turizm Spor ve Gençlik Daire Başkanımız Ali İnan’a da düzenledikleri bu voleybol turnuvası için teşekkürlerimi sunuyorum.

Milas Atatürk Spor Salonu’nda, sanıyorum ki bundan sonra yıl boyunca daha nice güzel turnuvaları izleme şansımız olacaktır.

Turnuvaya katılan tüm Yıldız Kızlar Voleybol Takımlarımıza lig mücadelelerinde başarılar dilerim.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık