• 20 June 2016, Monday 19:33
HüseyinAçar

Hüseyin Açar

Güzel bir turnuvaya imza attılar

Taraftarın Sesi / Hüseyin AÇAR - [email protected]

Türk Eğitim Sen Milas Temsilciliği’nin 2 yıl önce başlattığı Eğitimciler Arası Voleybol Turnuvasını bu yılda başarılı bir şekilde yaparak üçüncü kez salon sporlarına olan ilgilerini ve isteklerini gösterdiler.

17 Mayıs 2016 tarihinde Dr. Mete Ersoy Spor Salonu’nda yapılan voleybol turnuvasına bu yıl da ilgi ve katılım büyük oldu.

4 grupta tam 19 takımın katıldığı voleybol turnuvasının grup maçları sonrasında oynanan çeyrek, yarım ve final maçları gerçekten profesyonel lig maçlarını aratmayacak kadar güzel müsabakalara sahne oldu.

A Grubunda: EML - A, 23 Nisan İlkokulu, Güllük - Koru İlkokulu, Sakarya İlkokulu

B Grubunda: MİFAD, İmam Hatip Ortaokulu, Kafaca Ortaokulu, Fen Lisesi, Sınav Okulları

C Grubunda: Anadolu Lisesi, Selimiye Ortaokulu, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, EML- B, Semiha Altunkan Ortaokulu

D Grubunda: Gümüşlük Ortaokulu, Ticaret Meslek Lisesi, Dr. Mete Ersoy Ortaokulu, Final Okulu, Ortaköy Ortaokulu Voleybol Takımları turnuvada mücadele ettiler.

Haziran ayının ilk haftasında turnuvanın eleme maçları yapıldı. Gruplarında ilk iki sırayı alan 8 takım çapraz eşleşmeli maçlar oynadılar.

Eleme maçlarına Sakarya Ortaokulu, EML - A, MİFAD, Kafaca Ortaokulu, Anadolu Lisesi, EML- B, Gümüşlük Ortaokulu ve Ticaret Meslek Lisesi takımları katıldılar.

Eleme müsabakaları sonrasında rakiplerini yenen Sakarya İlkokulu, MİFAD, Anadolu Lisesi ve Gümüşlük Ortaokulu takımları turnuvanın final maçları oynama hakkını kazandılar.

3 Haziran Cuma günü yapılan turnuva final karşılaşmalarının üçüncülük dördüncülük maçında Milas Anadolu Lisesi rakibi Sakarya İlkokulunu 3 - 0 yenerek turnuvanın üçüncüsü oldu.

Turnuvanın şampiyonluk maçında ise geçen senenin turnuva ikincisi MİFAD ile turnuvanın başarılı takımlarından Gümüşlük Ortaokulu karşı karşıya geldiler.

5 set üzerinden oynanan eleme maçları ve final müsabakasında Gümüşlük takımı MİFAD’ı 3 - 2 yenerek bu yıl ki Türk Eğitim Sen Voleybol Turnuvasının şampiyonu oldu.

MİFAD turnuva ikincisi olurken oynadığı tüm maçlarda takımın kadrosunda en fazla bayan sporcu bulunan takım olarak oynadıkları güzel oyunlarla turnuvayı izleyenlerden beğeni topladı.

 

Turnuva ödül töreni

Hakemliklerini Nurullah Sarı, Eşref Mete, Mustafa Emekli, Rıza Turan ve Kasım Özkan’ın yaptığı Türk Eğitim Sen Milas İlçe Temsilciliği Voleybol Turnuvası’nın 3 Haziran Cuma günü yapılan final karşılaşmaları sonrasında düzenlenen ödül töreni ile turnuvada final oynayan 4 takıma sporcularına kupa ve madalyaları dağıtıldı.

Ayrıca turnuva komitesi tarafından turnuvanın en başarılı sporcuları da ödüllendirildiler.

Turnuva hakemlerine, turnuvayı sporseverlerle buluşturan basın mensuplarına, turnuva için spor salonlarını açan Dr. Mete Ersoy Ortaokulu Müdürlüğü’ne ve turnuvaya sponsor olanlara da teşekkür plaketleri verildi.

 

Dağıtılan Ödüller ve

Değerlendirme

En İyi Pasör: Buket Açar - MİFAD

En İyi Smaçör: Denizhan Kuşcu - Sakarya İlkokulu

En İyi Servisçi: Ünsal Çelik - Gümüşlük Ortaokulu

En Centilmen Oyuncu: Mustafa Okur - Anadolu Lisesi

Basın Mensupları: Hüseyin Açar - Milas Önder Gazetesi- Milas Güney Ege Gazetesi, Sercan Ergin - Milas Medya

Türk Eğitim Sen Milas İlçe Temsilcisi Adnan Karağaç’a ve yönetim ekibine düzenledikleri bu güzel turnuva için teşekkür ediyorum. Turnuvanın yapılmasında emeği geçen herkesi kutluyorum.

 Bu yıl üçüncüsü yapılan voleybol turnuvasında yer alan tüm takımları ve sporcularını d ayrıca kutluyorum.

Geleneksel hale gelen ve her sene kendini yenileyerek devam eden bu güzel spor organizasyonun gelecek yıllarda da devam etmesi dileğim ile herkese selam ve sevgilerimi yolluyorum.

Gelecek yıl görüşmek dileğimle…….


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık