• 12 May 2021, Wednesday 13:36
HüseyinAçar

Hüseyin Açar

​​​​​​​Milas Belediyespor Voleybol Sezon Değerlendirmesi 2

Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı 2020-2021 Spor sezonunda lig mücadelesinde yeni kurulmuş bir takım olarak oldukça güzel ve başarı bir sezon geçirmiştir.

22 lig maçında 19 galibiyet 3 mağlubiyet alan ,ligin başından sonuna kadar liderlik koltuğundan hiç inmeyen Milas Belediyesi Büyük Erkekler Voleybol Takımı 14 Nisan-16 Nisan tarihleri arasında Ankara Başkent Spor Salonunda Efeler Ligi denilen ve üst düzeyde profesyonel Voleybol Takımlarının yer aldığı lige yükselebilme play off grup maçlarında Manisa Jeopark Kula Belediyespor,Cizre Belediyespor ve Hatay Büyük Şehir Belediyespor takımlarıyla eşleşti.

Oynadığı 3 grup maçında 2 mağlubiyet 1 galibiyet alan ilçemiz temsilcisi ne yazık ki grubunda ilk iki sırayı almadığı için play off grubundan elenerek Efeler Ligi hayaline bu sezonda veda etmek zorunda kaldı.

Grup maçlarında Jeopark Kula Belediyespor'a ve Cizre Belediyespor'a 3-0 lık skorlarla yenilen temsilcimiz son grup maçında grupta hiç bir şansı bulunmayan Hatay Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yenerek grup maçlarını 3 puanla tamamladı.

 

Ligde başarı, play offlarda başarısızlık

 

2017-2018 Voleybol sezonunda Bölgesel ligden Profesyonel Birinci Voleybol lige çıkan ilçemiz temsilcisi 2018-2019/2019-2020/2020-2021 sezonlarında lig mücadelesinde sezonu hep ilk dört içinde tamamladı ve 3 sezondur hedefi olan Efeler Ligi Play Off karşılaşmalarına çıktı.

Bu 3 sezonda da play off grubundan sıyrılmayı başaramadı.

Lig performansı son derece iyi olan ve başarılı sonuçlara imza atan ekibimiz 3 sezonun en başarılısını içinde bulunduğumuz bu sezonda yaşadı.

Ligdeki tüm rakiplerini yenen, ele aldığı liderlik koltuğunu hiç bırakmayan ,aldığı seri galibiyetlerle ilçemizi en iyi şekilde temsil eden Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı Efeler Ligi Play Off grup maçlarında neden başarılı olamadı? Sporcularımiz ligdeki başarılı performansları play off maçlarına neden yansıtamadılar?

Takımımızın kenar yönetiminin play off maçlarına etkisi yeteri kadar olamadı mı?

Play off grubunda mücadele ettiğimiz takımların gücü ,sporcularının performansları daha mı etkiliydi?

Efeler Ligine çıkmayı gerçekten istiyormuyduk?

Efeler Liginin bütçesi mi takımımızı etkiledi?

Takımımızın Ankara'da oynadığı Jeopark Kula Belediyespor'a ve Cizre Belediyespor maçlarını izleme fırsatım oldu.

İki takıma da 3-0  yenilen ekibimiz özellikle servis atışlarından rakiplerimize sayılar verdi.

Play off grubu maçları için kadroya alınan 2 yabancı sporcumuz da ne yazık ki takımımıza maç kazandıracak performansları sergileyemediler.

Sonuçta bu senede diger 2 sene gibi boşa geçmiş oldu.

 

Yeni Sezonda Nasıl Bir Takım?

 

Voleybol Takımımız Ankara'dan döndükten sonra takımımızın Teknik Sorumlusu Osman Çakıray kulüp başkanı Muhammet Tokat ile görüştü ve yeni sezonda takımın başında yer almayacağını sosyal medya yoluyla spor kamuoyuna duyurdu.

Yapılan görüşmede Teknik Sorumlu Osman Çakıray yeni sezonda takımın hedefi ile ilgili olarak küçülmeye gidileceği ve belirsizlik nedeniyle yeni sezonda ekipte olmayacağını duyurarak 3 yıllık birlikteliğe noktayı koydu.

Daha sonrasında Milas Belediyespor Yönetimi bir açıklama yaparak yeni sezonda yolları ayrılan teknik yönetim ekibine çalışmaları katkıları ve emekleri için teşekkür edildi.

2021-2022 Voleybol sezonunda ilçemiz Milas yine en iyi şekilde temsil edilecektir diyen Milas Belediyespor Kulüp yönetimi bütçelerimiz ölçüsünde yeni bir ekip ve yeni bir kenar yönetimiyle lig mücadelemize devam edilecektir dedi..

Gelecek günlerde konuyla ilgili Milas Belediyespor'un yeni sezonda ki yol haritası çıktığında bizlerde voleybolu sevenler ve takip edenler olarak yeni bilgileri siz değerli sporseverlerimize duyurmaya devam edeceğiz.

Voleybolda Milas'ı başarıyla temsil eden Milas'ta voleybolun oynandığını gösteren Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat'a kulübün tüm yönetim ekibine,3 yıldır A takımıyla ligde başarılara imza atan teknik sorumlu Osman Çakıray'a ve 3 yıldır takımımızda forma giyen tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum.

3 yıldır çıkamadığımız Efeler Ligine yeni sezonda çıkabilme umudumuzu yineleyerek ilçemiz Milas'ta ki tüm spor kulüplerine yeni sezonda başarılar diliyorum.


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık