• 15 January 2018, Monday 19:11
GülçinErşen

Gülçin Erşen

“Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyorum”

Gülçin ERŞEN

Beni tanıyanların, yazımın başlığını görünce büyük bir şaşkınlık yaşayacağını tahmin ediyorum. Yazıyı okumayı sürdürün, anlayacaksınız...

 

Hep söylerim; ben öncelikle insanlara doğru bilgi ve haber vermek için gazeteci oldum. Ün ve para peşinde koştuğumdan değil. (Mesleki geçmişim ve şu anda bulunduğum yer bunun kanıtı sayılabilir.) Benim gibi okulundan mezun olsun ya da olmasın (Lise mezunu gazeteciler de var piyasada), bu mesleğe heves edenler yalnızca ün ve para peşinde koşmuyorlar... Yıllarca, Ankara, İzmir ve yurtdışında gazetecilik yapmış, bu sektörde hemen her kurumdaki çalışanları ve yöneticileri az çok tanıyan biri olarak; gün ve gün arttığını gördüğüm yozlaşmanın simgelerinden biridir Rasim Ozan Kütahyalı (Namı diğer ROK). Geçenlerde rastlantıyla internette okuduğum haberde, ROK’un yargılandığı alacak davasında kendisini Cumhurbaşkanı’nı kullanarak “Erdoğan’ı destekliyorum” diye savunduğunu, davacı şirketi de “FETÖCÜ göstermekle tehdit ettiğini” okudum. Yalnızca mesleki ve insani yozlaşmayı değil; günümüz Türkiye’sindeki işleyişi ortaya koyması açısından da ilginç, ama şaşırtıcı olmayan bir örnek.

 

Siz istediğiniz kadar eğitimli, bilgili, deneyimli, iyi niyetli, özverili, çalışkan ve HAKLI olun; AKP’li ve Erdoğan’ı desteklediğini söyleyen biri karşısında, o HAKSIZ, suçlu, cahil, kaba, saygısız, şiddet yanlısı, edepsiz ve hatta ruh hastası olsa da, kazanma şansınız çok düşüktür. Ta ki bu gibi kişiler, iktidara zararlı ve gereksiz görülünceye dek... ROK’un geldiği aşama budur bence. “Tencere – Kapak” sözüne uygun bir çift saydığım ROK ve Nagehan Alçı’nın, onların beslendiği kaynaklarca da öyle görüldüğü açıktır ki; evlendiler ve bildiğim kadarıyla da halâ evliler. ROK, yatsın kalksın eşine dua etsin, onu kızdırmasın; çünkü Alçı, televizyon kanallarında boy göstererek, iktidara ve Sayın Cumhurbaşkanı’na övgüler düzerek prim yapmayı sürdürüyor.

 

Bizler de bu güzel ülkenin artık yapamadığını yapıp, “Kendi yağımızla kavrularak”, dürüst, namuslu, iddiasız, sıradan bir yaşam sürdürüyoruz; sabırla ve emekle... Allah’a şükür! Çünkü, yaşamı, insanları, dünyayı ve ülkemizi seviyor ve daha güzel günler göreceğimize dair umudumuzu yitirmiyoruz.

 

İşte Recep Tayyip Erdoğan’ı da böyle destekliyoruz. Çünkü, onun cumhurbaşkanlığını yaptığı ülkenin gerçek yurttaşları, emekçisi, üreticisi, halkı biz vatanseverleriz.

 

(11 Ocak 2018 / Güllük)


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık