• 19 July 2022, Tuesday 9:19
SercanErgin

Sercan Ergin

2021-2022 futbol sezonunun en başarılı teknik direktörleri (5)

Köşemde bir başka başarılı spor adamı, Sayın Osman Sarı hocamdan söz etmek istiyorum. Görev yaptığı Bafa Zeytinspor takımında uzun yıllardan beri bir lira para kazanmadan hizmet veren, yılların hocası sayın Osman Sarı hocamın yaptığı hizmetleri köşemden paylaşmak  istiyorum.

Osman Sarı, Bafa Zeytinspor takımında hoca olmadan önce 12 yıl Bafa Zeytinspor takımında  futbol oynadıktan sonra, çok sevdiği Bafa Zeytinspor takımında teknik adam olarak görev yapmaya başladı. 18 yıldan beri Bafa Zeytinspor Kulübü’nde teknik adam olarak görev yapmakta olan Sayın Sarı, Bafa  Zeytinspor Kulübü’nü maddi ve manevi tek başına ayakta tutarak her sporsevere örnek teşkil etti.

Günümüzde bu tür hocaları bulmak çok zor. Yakinen tanıdığım Bafa Zeytinspor Kulübü’ne yıllardan beri büyük katkılarda bulunan Sayın Osman Sarı hocama, yeşil beyazlı ekibe verdiği hizmetler için basın mensubu olarak teşekkür ediyorum.

Sayın hocam Osman Sarı başta olmak üzere, geçtiğimiz günlerde aniden rahatsızlanarak kalp krizi geçiren, Hakk’ın tahmetine kavuşan eski kulüp başkanı merhum Sami Şener de Bafa Zeytinspor’un  mahalli ligde kalıcı olması için çaba gösterdi. Bafa Mahallesi’nde maddi durumu çok iyi olan kişiler olmasına rağmen, yeşil beyazlı ekip maddi yardım görmediği için, bu sezon iyi futbolcular transfer edemediğinden, 1. Amatör Küme’de oynadığı müsabakalarda kötü neticeler aldı ve 2. Amatör Küme’ye düştü.

 

 

 

 DEVAM EDECEK   6

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık