• 31 March 2022, Thursday 9:48
SercanErgin

Sercan Ergin

Milas Gençlikspor-Ortaca Gençlikspor maçının ardından (1)

Merhaba Milas Önder Gazetesi Santra Köşesi okurları. Bugün sizlere köşemde;

geçtiğimiz hafta sonu Milas  Şehit  Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Milas Gençlikspor-Ortaca Belediyespor Muğla Mahalli Süper Amatör Küme Play-Off müsabakası hakkındaki düşüncelerimi siz değerli okurlarımla paylaşmak  istiyorum.

Futbol sever okurlarımızın bildiği üzere 2021-2022 sezonu Mahalli Süper Amatör Küme müsabakaları an itibariyle sona erdi. Geçtiğimiz Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan Süper Amatör Küme Play-Off müsabakasında grupta iddiası kalmadığı için müsabakaya yedek ağırlıklı kadro ile çıkan takımımız Milas Gençlikspor, kendi saha ve seyircisi önünde 4-1 yenilerek sezonu tamamladı. Müsabakayı Milas Gençlikspor Kulübü  Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ersin Köksal ve kulübün as başkanı, iş insanı Şafak Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ile Ortaca Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri takip ettiler.

Milas Gençlikspor ilk kez katıldığı Süper Amatör Küme’de bu sezon oynadığı güzel futbolun yanı sıra aldığı başarılı sonuçlar sonrasında gruptan ikinci çıkarak   Play-Off müsabakaları oynamaya hak kazandı. Milas Gençlikspor takımında bu müsabakada beğeni ile takip edilen sporcu kardeşlerimden izninizle  bahsetmek   istiyorum.

DEVAM   EDECEK (2)

 


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık