• 07 February 2022, Monday 8:19
SercanErgin

Sercan Ergin

Süper Amatör Lig’de sezon boyunca başarılı futbol oynayan sporcu kardeşlerimi tanıtacağım(3)

Muğla Mahalli Süper Amatör Küme’de sezon içerisinde oynadığı güzel futbolla beğeni toplayan Milas Belediye Beçin Gençlikspor takımında başarıyla forma giyen Süleyman Taş kardeşimden bahsetmek istiyorum. Süleyman Taş kardeşimi ilk kez hazırlık müsabakasında gördüğümde çabukluğu, sprinter yanı, çabuk adam eksiltmesi nedeniyle çok beğenmiştim. Köşe yazımda ‘Milas Belediye Beçin Gençlikspor takımı çok kaliteli bir sporcu transfer etmiş’ demiştim. Süleyman Taş kardeşim, Süper Amatör Küme müsabakaları başladığında, hazırlık ve resmi müsabakalarda çok iyi oynadığında; Süleyman’ın takımına çok katkı sağlayacağını, takımı sırtlayacağını düşünmüştüm. Takımda o günlerde gidenler, gelenler olduğu için Süleyman kardeşim takımda bireysel futbol oynadığı için takımına katkı vermekte sıkıntı yaşıyordu. Benim çok yetenekli bulduğum, -ne yalan söyleyeyim- sevgili Süleyman kardeşim; benim kendisinden beklentilerime cevap veremedi. Milas Belediye Beçin Gençlikspor takımı forması altında kötü mü oynadı derseniz; kötü oynamadı ama, benim kendisinden beklentime cevap vermedi. Ben yine de bu takımın en iyisi olduğuna inandığım için köşemde Süleyman kardeşimi onore ediyorum.

Milas Belediye Beçin Gençlikspor takımında bir başka sporcu Emre Karayılgın kardeşimden de bahsetmek istiyorum. Emre Karayılgın’ı küçüklüğünden beri tanıyorum. Emre hem iyi futbolcudur. Hem de çok beyefendi sporcudur. Emre Milas Beçinspor takımında kısa süre oynamasına rağmen takıma çok faydalı oldu. Emre benim çok beğendiğim bir sporcudur.

DEVAM EDECEK (4)


MAKALEYE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Site en altı
yukarı çık